Činjenica je da ljubav nema pravila, ali prema astrologiji, postoji 5 znakova koji su, takoreći, rođeni pod srećnom zvezdom, i kao takvi, skloniji udaji za bogataše. 

Bik

Bikovi su poznati po svojoj ljubavi prema materijalnom bogatstvu. Oni cene sigurnost i stabilnost u životu, a to im mogu osigurati bogati partneri.

Lav

Lavovi vole biti u centru pažnje i živeti život punim plućima. Bogati partneri mogu im pružiti luksuzan životni stil koji će im omogućiti da blistaju u društvu.

Lavovi su skloni da se bogato udaju.
Unsplash/Taylor Heery 

Vaga

Vage su vrlo društvene i vole da provode vreme s drugim ljudima, a uz bogate partnere dobiće šansu za upoznavanje novih ljudi i druženje u prestižnim krugovima.

Strelac

Strelčevi su poznati po svojoj avanturističkoj prirodi i želji za istraživanjem sveta. Bogati partneri mogu im osigurati da proputuju svijet i upoznaju nove kulture.

Strelčevi imaju više šanse da se udaju bogato.
Unsplash/Brandon Cormier 

Jarac

Jarčevi su vrlo ambiciozni. Oni žele da budu uspešni i da se penju po društvenoj lestvici. Bogati partneri mogu im pružiti finansijsku podršku i priliku da se povežu s uticajnim ljudima.

Bonus video:

Omni Guru: Kako horoskopski znaci reaguju na prevaru? MONDO

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.