Još jedan ponedeljak je pred nama, i nova radna nedelja, a nakon nekoliko dana odmora, većina se sprema za novu "turu" spresije, haosa, jurcanja... Činjenica je da ne postoji osoba koja nikad nema probleme sa stresom (ako postoji, svaka čast, neka podeli recept sa nama), a astrolozi tvrde da svaki znak reaguje drugačije, na sebi svojstven način kada je pod pritiskom.

Ovan

Ovnovi su poznati po svom hrabrom i borbenom duhu. Stres? Kakav stres? Ovan će se suočiti s bilo kojom situacijom kao vođa i borac. Često će biti u prvim redovima da se nosi s problemima. Ako se pitate kako Ovan reaguje na stres, samo pogledajte njegovu ratničku pozu i nezaustavljivu energiju.

via GIPHY

Bik

Bikovi su poznati po svom opuštenom i mirnom pristupu životu. Stres? Ma dajte, ništa što dobar "džank fud" i izležavanje ne mogu da reše. Ako ste u potrazi za Bikom u vremenima krize, verovatno ćete ga pronaći kako uživa na masaži ili kuva nešto ukusno u svom šarmantnom kuhinjskom kutku. Naime, za Bika, rešenje za stres je jednostavno - udobnost i uživanje.

via GIPHY

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj znatiželji i brzom razmišljanju. Oni će se suočiti sa stresom na svoj jedinstveni način - pružajući duhovite komentare, organizovati virtualne društvene susrete i koristeći svoju oštroumnost kako bi učinili stresno iskustvo podnošljivijim. Ako tražite Blizanca u vremenima krize, verojatno ćete ga pronaći kako se sprda s prijateljima na videopozivu.

via GIPHY

Rak

Rakovi su poznati po svojoj osetljivosti i emocionalnoj dubini. Oni će se nositi sa stresom na jedinstven način - dozvoljavajući da osete svoje emocije u potpunosti. Možda ćete ih pronaći sklupčane na njihovom omiljenom mestu ili čak i pod stolom, ili na krevetu uz šoljicu toplog napitka u rukama, dok gledaju tužne filmove ili slušaju srceparajuće balade.

via GIPHY

Lav

Lav će se nositi sa stresom tako što dominira situacijom. Možda ćete ga pronaći kako drži inspirativne govore sebi i drugima, kako rešava probleme s nepokolebljivom odlučnošću i kako zrači samopouzdanjem dok prolazi kroz izazovne situacije. Za Lava je stres samo još jedna prilika da pokaže svoju kraljevsku narav.

via GIPHY

Devica

Device su poznate po svojoj analitičnosti i organizacionim veštinama. Stres? To je samo još jedan izazov za rešavanje. Device će se nositi sa stresom na način da će analizirati situaciju do najsitnijih detalja, praviti planove i organizovati sve što je potrebno kako bi stresna situacija bila pod njihovom kontrolom.

via GIPHY

Vaga

Vage su poznate po svojoj želji za harmonijom i ravnotežom. One će se nositi sa stresom tako što će tražiti kompromis i uspostavljati harmoniju u svojoj okolini. Možda ćete ih pronaći kako razgovaraju s obe strane, traže rešenje i pokušavaju da smire napetost između suprotstavljenih strana.

via GIPHY

Škorpija

Škorpije su poznate po svojoj intenzivnosti i strasti. Škorpija će se nositi sa stresom tako što će se suočiti s njim hrabro, ići dublje u problem i tražiti rešenja s odlučnošću. Možda će čak upotrebiti svoj legendarni škorpionski osećaj za istraživanje i otkrivanje skrivenih aspekata stresne situacije. Za Škorpiju hrabrost i strast su ključni u suočavanju sa stresom, makar to značilo i da polomi sve pred sobom.

via GIPHY

Strelac

Strelčevi su poznati po svojoj avanturističkoj prirodi i optimizmu. Strelac će se nositi sa stresom tako što će tražiti nove avanture, nove ideje i nove perspektive kako bi se suočili s izazovima. Ili će se jednostavno samo dobro izvikati i to je to!

via GIPHY

Jarac

Jarčevi su poznati po svojoj upornosti i disciplini. Jarac će se nositi sa stresom tako što će se usredsrediti na ciljeve, organizovati planove i raditi marljivo kako bi savladao izazove. Možda ćete ih pronaći kako rade na svojim projektima, usavršavaju svoje veštine ili postavljaju nove ciljeve kako bi se usmerili prema uspehu čak i u stresnim situacijama.

via GIPHY

Vodolija

Vodolije su poznate po svojoj nezavisnosti i originalnosti. Vodolija će se nositi sa stresom tražeći originalna rešenja izvan okvira ustaljenih pristupa. Možda ćete ih pronaći dok se udružuje sa istomišljenicima razmenjujući ideje i razmišljajući izvan tradicionalnih načina suočavanja s izazovima.

via GIPHY

Ribe

Ribe su poznate po svojoj saosećajnoj prirodi i intuiciji. Ribe će se nositi sa stresom povezujući se sa svojim osećajima, koristeći svoju intuiciju i razumevanje kako bi se nosili s izazovima. Možda će čak koristiti svoju saosećajnu prirodu kako bi pružili podršku drugima u stresnim situacijama. Ipak, ovaj znak stres će rešiti ili spavanjem, ili će se dobro isplakati i biće kao novi.

via GIPHY

Bonus video:

ASTROLOG OTKRILA TAJNE BUDUĆNOSTI: ŠTA VAM, PREMA HOROSKOPU, DONOSI 2023.GODINA? Kurir TV

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.