Februar - najkraći mesec u godini mnogima će doneti zanimljive prilike i nova iskustva. Neki će ovog meseca moći da računaju na srećne okolnosti, dok neki će osećati da im ništa ne ide od ruke. Ovo su horoskopski znakovi koji će nailaziti na izazove i odbrojavati dane do kraja februara...

Devica

Device će biti preopterećene i često će osećati da ne mogu da predahnu. Biće umorne, nervozne i nedostajaće im odmora. To će se odraziti na sve sfere njihovog života pa bi na poslu mogle kaskati s obavezama i češće praviti greške, dok bi u intimnom životu moglo doći do porasta tenzija. Trebaju se paziti ishitrenih reakcija i nesmotrenih odluka, piše Index.

Strelac

Pred njima je naporno razdoblje. Na poslu će se odviti događaji koji im se neće svideti, a neki bi se mogli sukobiti s kolegama ili nadređenima. Finansijske prilike biće nestabilne. Mogući su nepredviđeni troškovi pa bi bilo dobro da uvek imaju nešto novca sa strane za hitne slučajeve. U vezama će doći do porasta napetosti, a u danima nakon 20. malo će odahnuti.

Lav

Lavovi će često osećati nemir i napetost. Biće nestrpljivi pa će se iznervirati ako se nešto ne bude odvijalo po planu. Češće će ulaziti u sukobe s okolinom, ali trebali bi da paze šta govore u ljutnji. Ovo nije vreme za nesmotrene poteze i nagle odluke. Intimni život donosi trzavice, ali će krajem meseca dobiti priliku za pomirenjem.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.