Početak godine za neke će znake biti odličan u finansijskom smislu jer će im doneti mogućnost da ostvare dobru zaradu ili vrate postojeće dugove. Saznaje spadate li i vi među horoskopske znakove kojima će januar doneti finansijski prosperitet.

Vodolija

Vaša finansijska situacija biće sjajna pa se nećete morati da brinete oko novca. Mnogi će se rešiti nekih finansijskih ograničenja, uključujući kredite ili dugove. Možda ćete početi da zarađujete od dodatnog posla, a pisanje, fotografisanje ili slikanje biće neke od isplativih delatnosti u januaru.

Devica

Iako vam u januaru novac neće biti poklonjen, to vam nije ni potrebno jer ionako volite sami da stvarate svoje prilike. Mnogi će imati koristi od novog projekta ili saradnje u koju će ući uprkos upozorenjima okoline. Poslušaćete svoje instinkte i shvatiti da niste pogrešili.

Bik

Vaša odlučnost i dosledan trud isplatiće se u januaru zahvaljujući blagotvornom uticaju planeta. Imaćete priliku da uložite svoj teško zarađeni novac u kupovinu vredne imovine kao što je zemljište, nekretnina, automobil ili možda u nešto na što se ranije ne biste odvažili, piše Index.hr.

ASTROLOG OTKRILA TAJNE BUDUĆNOSTI: ŠTA VAM, PREMA HOROSKOPU, DONOSI 2023.GODINA? Kurir TV

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.