Januar sa sobom donosi nove prilike i mogućnosti, ali i nove izazove. Nekim ljudima ovog meseca sve će ići od ruke, dok će drugi će osećati da se ništa ne odvija po planu. Ovo su horoskopski znakovi koji će jedva dočekati završetak januara.

Rak

Rakovi će biti opterećeni obavezama sa svih strana. Energija im neće biti na uobičajenom novou pa će se teško nositi sa zaduženjima, a probleme će im stvarati i loša koncentracija. Trebaju se paziti grešaka i loših poslovnih i finansijskih procena, a u intimnom životu trzavica. Krajem meseca osetiće olakšanje, posebno na ljubavnom planu.

Lav

Lavovima će januar biti naporan zbog porasta obaveza. Osećaće da ne mogu da predahnu jer, čim dovrše jedan zadatak, uslediće nova zaduženja. Užurban ritam prilično će ih iscrpiti, a najnapornije će im biti u danima nakon 20. u mesecu. Ljubavni život parova biće pun napetosti, dok bi samci mogli patiti za nekim ko ih ne može usrećiti.

Strelac

Strelčevi će ovog meseca biti napeti i nervozni. Često će biti na rubu živaca pa će biti samo pitanje trenutka kad će se s nekim posvađati. Trebali bi paziti da u ljutnji ne kažu stvari koje će kasnije zažaliti. Finansijska situacija biće promjenjiva, a krajem meseca na videlo će isplivati ljubavni ili porodični problemi kojima će se morati posvetiti, piše Index.hr.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.