Postoji nekoliko znakova Zodijaka koji mogu očekivati sreću u ljubavi tokom 2023. godine, ali samo jedan je može očekivati najviše.

Naime, zvzede predviđaju da će Strelac će ove godine imati najviše sreće u ljubavi. Znak za koji se zna da s vremena na vreme izbegava obaveze, možda će 2023. okrenuti ploču. Romantična renesansa, a potencijalno i obračun je na pomolu. Mogli bi biti posebno magnetični za obožavaoce i više nego spremni za razigrane, živahne vibracije koje ih očekuju. Strelčevi će imati želju da se povežu s bilo kim ko je dinamičan.

Strelčevima je u interesu da u ovu godinu uguraju što više ljubavnih sastanaka. Čekaju vas prosidbe, venčanja, pravljenje dece ili možda obnovljeno poglavlje veze koje se čini kao drugi ili treći medeni mesec, piše 24sata.hr.

Znak koji će u 2023 imati sreće u ljubavi
Shutterstock 

Leto će i ove godine biti burno, zapravo, to je savršena prilika za odmor ili čak za romansu na daljinu. Samo pripazite na retrogradnu Veneru od 22. jula do 3. septembra. Mogli biste da osetite poriv za pobunom, a istina bi mogla postati klizak teren, pa se preporučuje da ne dajete obećanja koja ne možete ispuniti.

Čak i ako je sve u redu u vašoj aktuelnoj vezi, ova godina bi mogla da vam donese neke posebne izazove kada su u pitanju kuća i porodica, a možda žudite za više jednostavnosti. Jedan od najboljih načina na koji se možete‘progurati kroz to je da brinete o svom zdravlju, posebno u prvoj polovini godine, dok zvezde nagrađuju vaš trud da jedete zeleno, čisto i mršavo. Uostalom, ako tražite ljubav, malo je toga privlačnije od nekoga ko se dobro brine za sebe.

Strelac možda nije poznat kao znak koji je najviše orijentisan na vezu, ali 2023. romantika će uveliko biti u vazduhu. Bilo da se radi o ljubavnoj vezi na daljinu, vezi koja je pretvorena u veridbu ili pronalasku nove ljubavi odmah iza ugla, to treba da prihvatite u 2023.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.