Stigao je dcembar, za mnoge mesec radosti i darivanja. Dok se jedni raduju, drugi će biti zaokupljeni obavezama ili poteškoćama da bi se opustili i uživali, a astrolozi navode da će ljudi rođeni u ovim znakovima imati najmanje sreće u decembru...

Ovan

Iako će početkom meseca biti prilično optimistični, entuzijazam će im brzo splasnuti. Neće uspeti da se opustie zbog pritisaka na poslu, a mučiće ih i ljubavne brige. Nedostajaće im energije da bi se posvetili otklanjanju poteškoća, no guranje problema pod tepih samo će pogoršati situaciju. Na samom kraju godine vraća im se optimizam pa će u 2023. uploviti s osmehom na licu.

Rak

Rakovi će toliko misliti na druge i na to kako im ugoditi da će potpuno zapostaviti sebe i svoje potrebe. Iako će se uveravati da su srećni ako su svi oko njih srećni, to uopšte neće biti istina jer će nakupljene frustracije u jednom trenutku isplivati na površinu i eskalirati do svađe. Trebali bi naučiti da se više brinu o sebe i ponekad da znaju da kažu "ne". To im je glavna lekcija ovog meseca.

Vaga

I Vagama će decembar započeti obećavajuće, ali nakon nekoliko dana primetiće prve probleme. Najviše će ih mučiti nestabilne novčane prilike, za što će same biti krive jer će trošiti gomilu novca na božićne poklone i ukrase, kao i na svoje hedonističke težnje. Zbog rastrošnog stila života svađaće se s ukućanima pa će kod kuće biti napeto. Krajem godine trebalo bi da pripaze koga puštaju u svoj život.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.