Ovan

Ako ste u vezi: Vaš bračni ili emotivni partner i vi imaćete mnogo ideja i predloga o tome kako biste mogli da poboljšate vaš zajednički život i unapredite vašu emotivnu vezu. Prijaće vam razgovori o raznim temama koje ćete voditi svakoga dana kad god budete u mogućnosti. To će vam pomoći da se lakše organizujete oko zajedničkih planova, a biće vam i zabavno. Prijaće vam zajednički izlasci, kako u restorane i kafiće, tako i na zajednička mesta na koja volite da idete, organizovaćete izlete na razn mesta, gde god budete mogli da se izdvojite iz gužve i gde možete da provedete vreme nasamo sa voljenom osobom.

Ako ste slobodni: Imaćete dobar nastup pred osobom koja vam se dopada i uspećete da privučete njenu pažnju. Potrudićete se da se prethodno dobro informišete o tome šta vašu simpatiju zanima, šta voli, za kakve se tipove interesuje i predstavićete joj se upravo kao neko koga zamišlja kao idealnu osobu. Pazite da ne preterate, jer ako se budete previše pretvarali da jeste ono što miste, doživećete neslavni kraj. Ako budete mudri i šarmantni, uspećete da je dobijete i uđete u novu vezu. Nešto starije osobe će biti strastvene i pune samopouzdanja. Neće oklevati da osobi koja im se dopada priđu direktno i sa reči pređu na dela. Faktor iznenađenja će im pomoći da postignu uspeh. Dalje već moraju da se dokažu, piše astrolook.com.

Bik

Imaćete totolano različita interesovanja tokom dužeg perioda, a posebno vam prija nečija pažnja i prisustvo. Pokažite, pri susretima sa voljenim osobama svoje emocije i ne ustežite se pred praznike ili nekim dobrim povodom da budete romantični. Ako ulazite u nove ljubavne priče, procenite kakve su vam mogućnosti i onda otvoreno izrazite svoje namere.

Zauzete osobe su izgubljene u ljubavnom plamu, a potrebne ste porodici. Nemojte da se bližnji osećaju zapostavljenima.

U ovoj fazi u kojoj se nalazite često vrlo lično procenjujete partnerovo ponašanje. Stalno vas prati osećanje da vam neko uskraćuje emotivno zadovoljstvo ili mogućnost da se ostvarite na ljubavnom planu. Vaš partner uvek očekuje više od vas, te se potrudite sada ispunite njegova očekivanja. Slobodne osobe očekuje nova ljubavna romansa.

Ljubavni horoskop od 28 novembra do 4 decembra
Shutterstock 

Blizanci

Znate da možete više i bolje, ali to ne zavisi samo od vas. Niko nije savršen, pa nije ni vaša najdraža osoba. Pokušajte da je prihvatite onakvu kakva ona jeste i videćete da bez nepotrebnih pritisaka i zahteva možete biti sasvim srećni.

Rak

U ovom periodu imate u planu da promenite nešto u svom izgledu na bolje, što će u krajnjoj liniji imati pozitivan efekat na suprotan pol. Imaćete prijatan susret sa Vagom ili Vodolijom. Zauzeti će biti obasipani pažnjom partnera. Nemojte da preispitujete motive voljene osobe, već prihvatite pažnju koja vam se nudi.

Duboko u sebi želite da nova veza u kojoj se nalazite traje. Krajem ovog perioda moguće da se jave sumnje kod partnera u iskrenost vaše ljubavi. Od vas se očekuje da donesete odluku i vi razmislite šta vam je činiti.

Ako ste u braku, moguće je neko iznenadno putovanje za praznike ili nekom posebnom prilikom. Slobodni ne bi trebalo da započinju vezu ako nisu sasvim sigurni da žele da se upuste u istu. Moguće je prijatno iznenađenje. Krajem ovog perioda čeka vas lep izlazak sa prijateljima koje niste videli duže vremena, a koji su vam dragi.

Lav

Ako ste zauzeti, možete očekivati finansijsku podršku partnera, a preporuka je da zajednički investirate u budućnost. Stalno imate utisak da partner nešto krije od vas.

Slobodne osobe su u ovom periodu preterano napadne, te će oterati nekog ko je za njih zagrejan. Potrudite se da shvatite šta partner pokušava da vam kaže, jer tako nećete upadati u neprijatne situacije. Romantični ste i trudite se da stvorite prijatnu atmosferu u svojoj okolini. Treba da se trudite da vrednujete nečije zalaganje i osećanja koja iskazuje jer od vas zavisi uspeh vaše veze.

Posebno vas nadahnjuju zajednički planovi, a postoje situacije koje vas dodatno insirišu na emotivnu sreću.

Izlazite češće i videćete da ćete tamo upoznati osobu svojih snova. U kom pravcu će ići taj odnos, zavisi od vas. Partner je ljubomoran, te se pripazite. Savet je da se u ovom periodu krećete u društvu ljudi koji su vam bliski.

Devica

Skloni ste čestim promenama u raspoloženju i lagano gubite emotivnu kontrolu. Preuveličavate svoje emotivne potrebe i subjektivno ocenjujete partnerovo ponašanje. Zarad zajedničke sreće, učinite sve što je potrebno da fascinirate blisku osobu, nemojte dozvoliti da Vam nedostaju romantičnost i nežnost. Emotivna slabost ili zanos koji osećate prema jednoj osobi predstavlja dobar predznak, bez obzira na strogi glas razuma. Učinite neki poseban gest pažnje u prilog zajedničkoj sreći. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Neko će Vas šarmirati. Vaša dobitna kombinacija predstavlja spoj lepih i korisnih stvari.

Vaga

Delujete zadovoljno u nečijem društvu i umete da stvorite ljubavnu atmosferu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja, sve što se dešava između Vas i voljene osobe uvek predstavlja »lepši deo stvarnosti«. Pronalazite smisao u zajedničkim planovima, postoje »detalji« koji Vas posebno inspirišu. Voljena osoba je nestrpljiva u iščekivanju da ispunite svoja obećanja, ali Vi imate dobru ljubavnu strategiju i ništa ne prepuštate slučaju. Rado se odazivate na različite pozive i sjajno koristite svoj šarm u ljubavnom osvajanju. Umete da zablistate u pravom trenutku i da privučete nečiju pažnju. Obradovaće Vas jedno neobično poznanstvo.

Škorpija

Ako ste slobodni, spremite se za nova ljubavna iskušenja. Moguće je da ćete na poslu, ili zahvaljujući kolegama upoznati nekog ko će vas osvojiti na prvi pogled i bukvalno ostaviti bez daha. Zbog razlike u vaspitanju, obrazovanju ili društvenom statusu, mogući su problemi na početku jer ćete nesigurnost skrivati temperamentnim istupanjem i agresivnim nametanjem svojih stavova. Pazite samo da takvim ponašanjem tu osobu ne oterate, pre nego što bilo šta sa njom započnete.

Srećom, zvezde su na vašoj strani, pa kada malo "smanjite doživljaj", vaš odnos će se harmonizovati, a vi ćete imate utisak kao da živite u bajci. Ako ste u vezi, moraćete da balansirate između partnera i roditelja, jer neće biti zadovoljni vašim izborom. Onima koji su u braku porodični pritisak i obaveze delovaće neizdrživo. Ne brinite, i to će proći. Ne donosite ishitrene odluke.

Ljubavni horoskop od 28 novembra do 4 decembra
nathan-dumlao-5tWJ49fhtBw-unsplash.jpg 

Strelac

Delujete napeto u ljubavnom odnosu, ne dopada Vam se psihološki pritisak koji osećate i iritira Vas partnerovo ponašanje. Zbog emotivne nesigurnosti imate potrebu da proveravate svog partnera, pokušavate da utvrdite sličnosti i razlike koje Vas udaljavaju. Proverite svoje emotivne sumnje na vreme i preuzmite inicijativu.

Ukoliko ste slobodni, neko će Vas šarmirati svojom atraktivnom pojavom ili neobičnim stilom udvaranja. Izuzetno Vas privlači kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u Vašem društvu nešto od toga nedostaje. Nema potrebe da komplikujete svoj emotivni odnos ili da postavljate »stroge uslove«, koje neko ne može da ispuni.

Jarac

Za razliku od sigurnosti koja vas prati kad je poslovni plan u pitanju, u ljubavnom životu osećate da vam treba stabilnost i sigurnost.

Zauzete osobe razmišljaju o sigurnoj luci, tako da će mnogi od vas u ovom periodu stati na ludi kamen. Čekate samo pravi momenat da svom partneru otvorite srce i otkrijete mu svoje emocije. Slobodnima se stalno u glavi vrzma jedna osoba, a sredinom ovog perioda ćete čuti nešto u vezi sa tom osobom što će vas oraspoložiti.

Zbog dinamične atmosfere, doći ćete u iskušenje da se upustite u aferu sa osobom koju ste nedavno upoznali. Ipak, ne savetuju vam se tajne veze jer ćete se vrlo brzo razočarati. Slobodne osobe će ovaj period provesti okruženi gomilom prijatelja, što im neće pasti teško jer će shvatiti da je prava sreća kad imate iskrene prijatelje sa kojima se poznajete ceo život.

Vodolija

Privlače vas Jarac, Ovan i Lav, a vaš idealan partner može biti Škorpija. Na svakom koraku biće prilika za flert, ali ne upuštajte se ako vam je veza važna i želite da je zadržite. Bićete skloni čestom zaljubljivanju te je savet da svoje strasti maksimalno iskontrolišete, jer možete tako povrediti partnera, ili što je još gore izazvati njegovu ljubomoru ili srdžbu. Imate tajnog obožavaoca koji nema hrabrosti da vam priđe.

Obratite pažnju na okolinu. Slobodni će imati malu romansu na poslu, a flert i šarmiranje osoba suprotnog pola biće svakodnevnica za vas, barem tokom ovog perioda. Međutim, svaka škola se plaća te ni vi iz ovoga nećete izaći nekažnjeno, zato vodite računa kako se ponašate i kontrolišite svoje emocije.

Krajem ovog perioda zauzete osobe će imati nesuglasice sa voljenom osobom, ali sve će se rešiti uskoro i stoga ne brinite. Uvek postoje stvari oko kojih možete da razmišljate na sličan način ili da nađete kompromis.

Ribe

Povezanost s voljenom osobom biće jaka u dalekim i neobičnim temama i bavljenjima. Pred vama su dani u kojim ćete razmenjivati ideje o svemu i svačemu, ali će vas to oboje ispunjavati. Oni koji su još sami tražiće osobu iz svojih snova.