Astrolozi smatraju da neki horoskopski znakovi ne bi trebali da budu zajedno. To je obično spoj dvoje ljudi koji su veoma različiti i imaju drugačije želje i potrebe, zbog čega je njihova veza puna izazova. Ovo su četiri para čija veza može biti prilično naporna.

Ovan i Ribe

Odnos između vatrenog Ovna i Riba može biti nezgodan s obzirom na njihove različite karaktere. Saosećajnoj Ribi smetaće Ovnova nametljivost i usredotočenost na sebe i svoje potrebe, dok će se on brzo zasititi njene pasivnosti i preterane osetljivosti. Ovaj odnos iziskuje previše truda i kompromisa da bi uspeo.

Blizanci i Škorpije

Ovi znakovi se mogu privući. Oboje su inteligentni i znatiželjni pa mogu voditi zanimljive i podsticajne razgovore, alitu prestaje svaka sličnost. Zvrkasti Blizanac svojim će postupcima Škorpiji stalno davati povod za ljubomoru, što ovaj znak ne toleriše. Ova veza puna je drame i konflikata pa nema mnogo izgleda za uspeh.

pojedini znaci nikako ne bi trebalo da budu zajedno
Shutterstock 

Lav i Jarac

Ni ovi znakovi nisu kompatibilni. Imaju različite stavove, pa će već na početku biti očito da njihova veza nema previše šansi za uspeh. Skroman i štedljivi Jarac neće odobravati Lavov ekstravagantan i raskošan način života, dok će Lavu u ovoj vezi nedostajati uzbuđenja i akcije. Bolje je da se zaobiđu.

Devica i Strelac

Iako mogu uspostaviti dobru komunikaciju i možda čak postati prijatelji, tu bi trebali da se zaustave. To je spoj dve osobe koje nemaju ništa zajedničko. Devica je sitničava i organizovana osoba koja sve planira unapred, a neopterećeni i bezbrižni Strelac poznat je po tome da živi u trenutku. Za oboje je bolje da se skrase s nekim ko će im karakterno više odgovarati.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.