Iako smo još uvek u 2022., mnogi se već sada raduju sledećoj godini u nadi da će im se ostvariti neke neispunjene želje. Astrolozi su sastavili spisak horoskopskih znakova kojima će 2023. godina biti srećna na profesionalnom, finansijskom i intimnom planu.

Jarac

Pred njima je izvrsna godina. Iako početak neće obećavati, u proleću će uočiti pozitivne promene. Susresće se s novim prilikama i značajnim napretkom u gotovo svakom aspektu života. Slediće svoje ciljeve i imati dovoljno samopouzdanja za preduzimanje novih koraka. Očekuje ih dobit u finansijskom aspektu života, sli najsrećniji će biti na ljubavnom planu, gde će doživeti lepa iznenađenja.

4 znaka imaće sreće u 2023 godini
Shutterstock 

Bik

Prvih nekoliko meseci 2023. pogodni su za donošenje odluka vezanih za porodica ili preseljenje u novi dom. U ovoj će godini njihovi finansijski izgledi biti sjajni, ali će i ljubavni život mnogo obećavati. Imaju velike šanse postići emotivno ispunjenje, pa bi tako samci mogli fa upoznaju odgovarajućeg partnera, a vezani se zaručiti ili zasnovati porodicu, piše index.hr.

Škorpija

Uživaće u sjajnoj godini. Otvaraju im se prilike u svakom aspektu života. Slediće svoje ciljeve i steći samopouzdanje za preduzimanje važnih koraka, a spremnost na prilagođavanje donosi im uspeh. Zbog povoljnog rasporeda planeta na pomolu je finansijski dobitak ili promena posla. Na intimnom planu ostvariće im se najskrivenije želje.

Rak

Prema predviđanjima, ovo će im biti profitabilna i poslovno povoljna godina. Planetarni uticaji pomoći će im u ostvarenju želja, bilo da se radi o unapređenju na poslu, veridbi, novoj vezi ili radu i studiranju u inostranstvu. Očekuje ih uspeh u karijeri, a posebno kada su u pitanju intelektualni poslovi.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.