U nama se ovih dana budi optimizam i počinje da nam se čini da je sve moguće. Prvih nekoliko nedelja ovog meseca bilo je intenzivno i dramatično, ali nada je konačno na horizontu jer Sunce 22. novembra ulazi u znak vedrog Strelca, a 23. novembra očekuje nas mladi Mesec.

Vladavina Strelca u prvi plan stavlja entuzijazam i optimizam, kao i traganje za novim avanturama. Iako ova energija možda nije garancija stabilnosti, bićemo previše zauzeti traženjem uzbuđenja da bismo se zamarali nedovršenim poslovima. Strelac je usmeren na izazove i nova iskustva, pa nas nadolazeći mladi Mesec u tom znaku potiče na promene, piše Index.hr.

mlad mesec donosi promene
nousnou-iwasaki-unsplash.jpg 

Budući da će se u isto vreme Jupiter početi kretati direktno kroz Ribe, snovi, nade i ideali biće glavna tema tijekom ove lunacije. Nijedan san neće vam biti nedostupan pa tako verujte u sebe. Sreća je na vašoj strani, stoga ne dopustite da vas strahovi i sumnje sputavaju i usporavaju u ostvarenju ciljeva.

Na koga mladi Mjesec najjače uticati?

Najviše sreće doživeće Ovnovi, Lavovi, Vage i Strlčevi, koji će odvažno započeti s ostvarenjem snova. Ovaj mladi Mesec idealno je vreme za postavljanje novih ciljeva. Sjajan je trenutak da se upuste u novi projekt ili poduhvat za koji se nadaju da će procvetati. Mnoge od njih očekuje poslovni i finansijski uspeh, dok će se nekima ostvariti ljubavne želje.

Mladi Mesec imaće nešto manje povoljan uticaj na Blizance, Device i Ribe, koji će se morati suočiti s nekim stvarima koje bi radije potisnuli. Ovi znakovi neće više moći da guraju probleme pod tepih. Iako im neće biti lako, u skoroj će budućnosti shvatiti da je to bio jedini način da ostave iza sebe loše odnose i situacije i krenu dalje u potrazi za srećom.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.