Prema astrologiji tokom oktobra najsrećnija će biti četiri horoskopska znaka kojima zvezde pripremaju brojna ugodna iznenađenja...

Vaga

Vage će imati mnogo razloga za slavlje. Ovo je za njih mesec pun novih mogućnosti koje bi trebale ugrabiti. Moraju prestati da se boje neuspeha i počnu da se više bore za ono što žele. Mnoge očekuje nova ljubav, dok bi parovi mogli proslaviti veridbu. Druga polovina meseca sjajna je za poslovni napredak i donosi odlične mogućnosti zarade.

Blizanci

Sjajno će se provoditi, a izlasci i zabava biće sastavan deo svakodnevice. Biće opušteniji nego proteklih nedelja, a problemima će pristupati odvažno, što će pridoneti njihovom brzom rešavanju. Ovo je mesec novih ljubavnih priča pa bi samci mogli sresti srodnu dušu, dok parove očekuju veridbe ili dolazak prinove. Neće ih zaobići ni poslovni uspeh.

3 znaka kojima će oktobar biti najbolji mesec
Shutterstock 

Škorpija

Najrećniji dani za ovaj znak Zodijka biće dani nakon 20. oktobra. Tada će im se ostvariti mnoge želje, a prvenstveno one ljubavne. Ako su u potrazi za strastvenom avanturom, pronaći će nekoga ko će im ostvariti snove, dok će parovi rasplamsati ljubavnu vatru. Poslovni uspeh očekuje one koji su spremni preuzeti rizik i prihvatiti nove izazove, piše Index.hr.

Rak

Iako im je prvi deo oktobra bio stresan, druga polovina meseca biće toliko sjajna da će brzo zaboraviti na nedaće koje su ih snašle. Probudiće se želja za zabavom i provodima, kao i za novim iskustvima. Biće odvažniji nego inače pa će doneti odluke koje dugo odgađaju. Na polju ljubavi odviće se važne promene. Očekuje ih susret koji bi im mogao usmeriti život u novom pravcu.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.