Svi čeznemo za pronalaskom nekoga ko će nas voleti i s kim ćemo moći da zasnujemo stabilnu i po mogućnosti dugotrajnu vezu. Nekim ljudima je prirodno biti odan onome koga vole, ali postoje i drugi tipovi ljudi, oni koji ne uspevaju da održe obećanja o večnoj ljubavi.

Svi se ponekad nađemo pred iskušenjem, ali ljudi rođeni u ovim znacima najčešće varaju svoje partnere...

Ovan

Ovnovi su toliko šarmantni da im je nemoguće odoleti. Kada nekoga žele da zavedu, neće odustati dok ga ne osvoje. Obasipaće ga pažnjom i komplimentima, obećaće mu brda i doline, ali s vremenom njihov partner počinje da shvata da dobija sve manje pažnje. Ovnovi gube zanimanje za partnera čim ga osvoje, a tada njihovu pažnju zaokupljuje neko drugi. Po prirodi su lovci pa uvek traže novi plen.

znaci zodijaka koji vole da varaju partnere
Shutterstock 

Lav

Lavovi se na prvi pogled čine idealnim partnerima jer su galantni, pažljivi i romantični prema onome koga vole. Preduzimaju sve što mogu kako bi ga zadovoljili i pobrinuli se da mu ništa ne nedostaje. Međutim, njihova predanost obično traje samo dok im novi potencijalni partner ne zapne za oko. Osvajači su po prirodi pa im je teško ostati veran jednoj osobi, čak i ako je iskreno vole.

Škorpija

Škorpije u životu vodi strast i upravo je zbog toga nerealno od njih očekivati da budu verni u vezi. Kada se zaljube, voljenog će obasipati pažnjom, intenzivnim emocijama i obećanjima o večnoj ljubavi. Iako to iskreno misle u tom trenutku, lako posrnu kada sretnu nekoga ko im je zagolicao maštu. Ne grize ih savest kada prevare jer je to za njih najčešće samo zadovoljavanje telesnih poriva.

Ribe

Pripadnici ovog znaka žive u svom svetu mašte i imaju nerealna očekivanja po pitanju ljubavi i romantike. Ako im postane dosadno u vezi, lako ih može očarati šarmantni udvarač koji će ih obasipati komplimentima. Najčešće varaju kada situacija u vezi postane teška i kada se osećaju preopterećeno problemima. Tada im vanbračni flert postane idealan način bega od svakodnevice.

ribe, škorpije, ovnovi i avovi važe za znake koji često varaju svoje partnere
Shutterstock 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

izvor: index.hr