Horoskopski znaci koji će imati najbolji oktobar ove godine uranjaju pravo u magiju. Naime, sezona Vage im donosi nalet lepote, prijateljstva, romantike i uspeha ali možda ono najvažnije, oslobađanje od strahova.

Rak

Ako ste Rak koji je predugo bio van svog oklopa, svideće vam se oktobarska astrologija. I Sunce i Venera provode vreme u vašoj četvrtoj kući, kući doma i porodice podsećajući vas da provodite vremena iza zatvorenih vrata sa ljudima koje volite i kojima verujete više od bilo koga na svetu. Možda ćete čak osećati da se vraćate svojim korenima i razmenjujete se sa ljudima sa kojima ste odrasli što će vas vratiti u nostalgične dane detinjstva, piše luftika.rs.

tri znaka će imati sreće tokom oktobra
Freepik/halayalex 

Do trenutka kada sunce i Venera uđu u Škorpiju 23. oktobra, život će početi da postaje još zanimljiviji! Tada će ove planete takođe ući u vašu petu kuću zabave, zadovoljstva i samoizražavanja, podstičući vas da iskoristite svoju kreativnost i oslobodite svoju unutrašnju “vešticu”. Koje hobije zapostavljate u poslednje vreme? Da li ste se osećali razočarano nedostatkom inspiracije?

Ova promena će vam pružiti nalet zabave, jer sezona Škorpije koja dolazi uzrokuje da nivo romantike i kreativnosti u vašem univerzumu naglo raste.

Vaga

Vaše vreme je stiglo. Volite da vas obožavaju, a ovog meseca dobijate toliko pažnje i ljubavi od svih da ćete bukvalno sijati na svakom koraku. Na kraju krajeva, mesec i počinje kada Venera formira opoziciju sa Jupiterom unoseći entuzijazam u vaše veze i povećavajući vašu želju da volite i budete voljeni. Pripremite se da se vaši odnosi prošire na načine koje nikada ranije niste videli.

Prošli mesec je verovatno bio ispunjen turbulencijama, zahvaljujući činjenici da je Merkur takođe bio retrogradan kroz Vagu od 9. septembra. Sa retrogradnim Merkurom iza nas od 2. oktobra, možete se radovati većem nivou jasnoće misli i asertivne komunikacije.

I kako Merkur ponovo ulazi u Vagu 10. oktobra, tako i vi sebe sve više volite i razumete. Koga briga šta ljudi misle o vama? Vreme je da počnete da dajete prednost onome što „vi“ mislite o sebi.

Škorpija

Ako u prvoj polovini oktobra budete pospani, emotivni i osetljivi, ne brinite. Sunce i Venera će se kretati kroz vašu 12. kuću (samoće i duhovnosti) što može povećati vaše osećanje izolovanosti. Ne osuđujte sebe ako vam treba malo vremena nasamo. Obrađujete sve emocije koje ste nosili tokom prošle godine i dajete sebi prostor za mir, oslobađanje i oprost.

Do 23. oktobra i samouvereno sunce i koketna Venera ulaze u Škorpiju, donoseći vam nalet lepote, luksuza i naklonosti. Ova promena će vas podsetiti da vidite sebe u svetlijem ogledalu, jer ste bukvalno napravljeni od magije, Škorpijo.

Možda ste jedan od najstrastvenijih i najromantičnijih horoskopskih znakova, ali ste takođe veoma inteligentni i ambiciozni. Vi ste neko ko može biti nečije rame za plakanje, ali i najveća podrška i motivator.

tri znaka će imati sreće tokom oktobra
Freepik/ lookstudio 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.