Činjenica je da to da li ćete biti uspešni ili ne zavisi isključivo od vašeg rada i zalaganja. Dobro, ima možda malo i onoga da li ste rođeni pod "srećnom zvezdom".

Tako vlada mišljenje da su pojedini znaci zodijaka izrazito uspešni, odnosno da ih "hoće pare", dok se neki, možda i nezasluženo nalaze na dnu liste.

Pogledajte listu od najuspešnijih do najneuspešnijih horoskopskih znakova i procenite da li u pričama astrologa ima istine.

1. Jarac

Jarčevi su samomotivisani da rade i postižu najbolje moguće rezultate jer su za njih profesionalnost i rad sve. Oni su uvereni da će dostići svoj cilj i nateraće vas da radite još više da biste postigli svoje ciljeve. Prilično su uporni.

Jarčevi su dobri sa novcem.
Shutterstock 

2. Škorpija

Oni su prirodni lideri koji su veoma posvećeni kada je u pitanju izgradnja svog profesionalnog profila, dovoljno da budu finansijski stabilni u svojim ranim radnim godinama. Škorpije su strastveni ljudi, koji svojim intelektom prilično efikasno prepoznaju dobre poslovne prilike.

3. Devica

Device su pametne, duhovite i prirodno privlače uspeh. Oni su perfekcionisti koji žele da svaki detalj bude sjajan, a ovaj kvalitet ima tendenciju da im donese visoku poziciju u njihovom radnom životu, što vodi do primernog finansijskog uspeha.

4. Ribe

Ribe imaju sposobnost da se prilagode svakom okruženju i ova osobina im pomaže da lako ostvare svoje ciljeve. Oni su kreativni pojedinci koji imaju tendenciju da rade sami ili bolje rečeno, počinju kao preduzetnici u kreativnim poslovima koji se ispostavljaju prilično uspešnim!

Ribe su veoma kreativne i lako zarađuju novac zahvaljujući svojim idejama.
Shutterstock 

5. Bik 

Cilj im je udoban život lišen bilo kakve bespotrebne napetosti ili stresa. Takođe su veoma vredni što ih čini vrhunskim kandidatima u svakom poslu ili projektu. Međutim, Bikovi se ponekad mogu lako omesti, ali opet mogu brzo da se vrate na put uspeha.

6. Ovan

Oni su žestoki, jaki i pobednici u svim aspektima života. Posebno su izričiti kada je potrebno da se skoncentrišu na sebe i kontinuirano rade kako bi imali bolju budućnost punu zabave, uzbuđenja i udobnosti. Međutim, čini se da im nedostaje jasnoća što može biti loša strana u postizanju finansijskog uspeha.

Ovnovima je nekad teško da se fokusiraju.
Shutterstock 

7. Vodolija

Vodolije su veoma kreativne, maštovite i vredne. Od svih znakova oni bi najviše voleli uspešan život sa obiljem novca, ali ako ih karijera ne čini srećnim ili nisu emocionalno ispunjeni, onda će srećno raditi ono što zaista žele, bez da im je fokus novac.

8. Lav

Lavovi mogu biti zaista lukavi i vredni kada treba. Oni su takođe rođeni lideri, ali novac ih nužno ne privlači. Raduje ih pažnja i ljubav koju dobijaju od drugih, ali su i velike trošadžije, nekad i preko svojih mogućnosti.

9. Blizanci

Blizanci su prilično pametni i inteligentni kada je u pitanju finansijski uspeh. Oni mogu da zavrte ideje u trenucima koji mogu da pokrenu posao napred, ali jedine negativne stvari kod njih je to što stvari ne shvataju ozbiljno, što na kraju dovodi do njihovog pada.

Blizanci nekad ne shvataju posao ozbiljno.
Shutterstock 

10. Vaga

Vage mogu prilično efikasno da smisle ideje za zaradu jer imaju tendenciju da razmišljaju veoma racionalno. Ali istina je da ih ne privlači novac ili finansijska superiornost. Sve što žele je da neko ceni i hvali njihove veštine.

11. Rak

Oni su veoma osetljivi ljudi koji zapravo nisu stvoreni da budu dovoljno bogati jer su previše mekog srca da bi bili čvrsti pojedinci u žestokim takmičenjima među preduzećima. Njima više odgovara da budu "domaćini" koji nalaze zadovoljstvo u druženju sa svojom porodicom i prijateljima.

Rakovima su bitniji prijatelji i porodica nego posao.
unsplash/Nate Johnston 

12. Strelac

Novac nikada nije bio tema za Strelčeve. Oni ne vole da trče za bogatstvom i uspehom jer vole da uživaju u životu onako kako im je to dato. Oni samo žele da zadrže svoju slobodu i da se zabavljaju što je moguće više.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.