Sunce će boraviti u Devici od 23. avgusta do 22. septembra, a to znači samo jedno - spremite se za dodatne obaveze, ali i rad na disciplini i zdravlju.

Nažalost, vladavina Device znači povratak u realnost nakon opuštenog i zabavnog leta, ali će ovo iznenadno "buđenje" pojedini znakovi doživeti lošije od drugih. Evo ko mora da pripremi živce i spremi se na dodatne izazove gotovo na svim poljima:

Blizanci

Pred Blizancima je izazovan period. Biće rastrzani, a potrebe porodice i doma će često ometati njihov posao ili ih sprečavati da se opuste i zabave. Moguće su finansijske nevolje izazvane neracionalnim upravljanjem novcem.

Bliznaci će imati problema sa finansijama.
Freepik/yanalya 

Strelac

Treba da se čuvaju naglih i nepromišljenih postupaka i odluka. Reagovaće impulsivno, što im neće ići u prilog. Neće biti zadovoljni ni  poslovnim i ljubavnim vezama, ali im iznenadni prekid veze ili saradnje neće doneti zadovoljstvo već nove probleme.

Ribe

Očekuju ih ljubavni i porodični sukobi, a ni njihova energija neće biti na uobičajenom nivou. Stalno će kasniti, zaboravljati i praviti greške. Često će im biti previše stalo do toga šta drugi misle o njima i u skladu s tim donositi odluke.

Ribe će imati problema u vezi.
Shutterstock 

Neke veze će se naći u krizi, ali treba da se čuvaju iznenadnih odluka.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Index.hr