Ukoliko je vaš partner rođen u jednom od ovih horoskopskih znakova, verovatno nećete imati šta da prepričate prijateljicama dan posle...

Otkrijte koja četiri znaka Zodijaka važe za najdosadnije...

Rak

Rakovi obožavaju da razgovaraju. Pre samog seksa vole da prokomentarišu situaciju u kojoj se trenutno nalazite. Ali tu priča ne staje. Rakovi s pričom nastavljaju i tokom samog čina i vrlo su kritični ako im se nešto ne sviđa. Ponekad će da insistiraju na izjavama ljubavi i da se naljute ako ne dobiju ono što žele.

Devica

Opšte je poznato da Devicama niko nije dovoljno dobar i to vole da daju svima do znanja. Zameriće vam svaku sitnicu i uništiće dobro raspoloženje za čas. Uvereni su da su oni daleko najbolji ljubavnici i da niko ne može da im parira.

Koji znaci Zodijaka su najdosadniji
Shutterstock 

Jarac

Osobe rođene pod ovim znakom neviđeni su egoisti. Tražiće od vas da radite samo ono što njima odgovara, a neće se ni malo potruditi kako biste i vi uživali u trenutku. Ako primetite da vas ne gledaju tokom seksa, to je zato što zamišljaju drugu osobu.

Ribe

Emotivnost Riba predstavlja veliku manu kada je u pitanju seks. Iako će pokušati da priguše svoje osećaje prvih nekoliko puta, brzo će da pokažu svoje pravo lice. Nemojte da se iznenadite ako se rasplaču tokom samog čina ili čak i nešto ranije.

Koji znaci Zodijaka su najdosadniji
Shutterstock 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.