Određeni znakovi zodijaka su pravi čuvari tajna. Sve šo im kažete u poverenju čuvaće samo za sebe. 

Astrolozi tvrda da ova 3 znaka najbolje čuvaju tajne...

Škorpija

Na ljude rođene u ovom znaku uvek i potpuno možete računati jer će oni će vašu tajnu, ako treba, čuvati do groba. Oni su introspektivni, tihi i tajanstveni. Škorpija je stabilan vodeni znak rođen koji ne otkriva tako lako informacije koje su mu poverene, a prema tuđim tajnama se odnosi kao prema svojim vlastitim - čuvaju ih kao najveće blago.

Ribe

Ribe su osetljivi vodeni znak na koji možete da računate kad su tajne u pitanju. Čuvaće ih kao svoje vlastite - s pažnjom i razboritošću. Ljudi rođeni u ovom znaku su nesebični i lako se mogu čak i izgubiti služeći druge. Znaju da budu ekstremno empatični pa se ponekad teško rešavaju tuđe energije, što zna da negativno utiče na njihovu psihu.

10 razloga zašto su Ovnovi najbolji
Shutterstock 

Lav

Lavovi su izuzetno odani i pouzdani prijatelji. Iako se naširoko veruje kako su opsednuti sami sobom, oni su zapravo više zainteresovani za druge nego za sebe. Izuzetno cene ljude koji ih motivišu i unose živost u njihovu svakodnevicu. U stanju su da dobro čuvaju tajnu sve dok druga strana ne izneveri njihovo poverenje, a slično razmišljaju i Škorpije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.