Astrolozi tvrde da će dva znaka Zodijaka imati malo sreće u avgustu. Pred njima je težak period i skoro svaki dan vodiće novu brobu.

Pogledajte u nastavku koja dva znaka Zodijaka u avgustu 2022. neće imati baš najsjajniji period...

Blizanci

Tokom avgusta bi trebalo posebno da povedete računa i rečniku, načinu na koji se obraćate ljudima a posebno „tajmingu“ koji birate za neke teške ili konflikte razgovore. Može se desiti da vam se sav bes koji ste planirali podeliti sa okruženjem, vrati kao bumerang i to tamo gde ste najmanje očekivali. Ovo je posebno važno imati na umu u radnom okruženju gde je situacija često napeta u poslednje vreme pa i najmanja varnica može da raspali vatru.

Istovremeno, astrolozi savetuju i „pamet u glavu“ kada je u pitanju sklapanje novih poslova ili ulazak u neke nove profesionalne vode. Vodite računa o tome šta i kome potpisujete jer lako možete biti žrtva prevare. I naravno, imajte na umu da će i to brzo proći i da vam posle avgusta sleduje mirniji period u kome možete požnjeti sve blagodeti tolerancije koju ste iskazali u avgustu. A nagrada će sigurno doći.

Veliki godišnji horoskop otkriva kakva će vam biti 2022. godina.
Shutterstock 

Vaga

Upozorenje koje sledi vagama se slično kao i za Blizance i tiče se pre svega kontrole reakcija a naročito onih koje bi mogle povrediti najbližu okolinu. Astrolozi strastvene vage savetuju da se u avgustu manu isterivanja pravde i ne petljaju se u koškanja na poslu čak i ako su sami upleteni.

Naprosto, položaj planeta je takav da biste lako mogli upasti u ozbiljne finansijske ali i emocionalne probleme poput anksioznosti i neotpornosti na stres. Oni koji nisu bili na odmoru, treba da iskoriste upravo avgust da se sklone od svakodnevice a ako ste već na moru, onda se tokom avgusta fokusirajte na lepe trenutke sa letovanja kako biste lošu energiju držali pod kontrolom.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

izvor: luftika.rs