Iako je svako lep na svoj način, postoje standardni po estetskim kriterijumima koje uzimamo u obzir prilikom procenjivanja nečije lepote i privlačnosti.

Astrolozi tvrde da izgled može zavisiti i o horoskopom znaku u kojem ste rođeni, a među lepše znakove ubrajaju se Bikovi, Ribe, Device i Blizanci. Ipak, samo jedan znak može biti na vrhu ove liste, a to je Vaga.

Njihova vladarka Venera obdarila ih je sjajnom i gustom kosom, ovalnim licem, bademastim očima, malim nosom i punim usnama. Žene često imaju figuru peščanog sata pa privlače pažnju ženstvenim oblinama, a lepotu naglašavaju decentnom šminkom i pomno odabranom odećom koja ističe njihove dobre strane.

Imaju sjajan modni stil, vole nakit i drže do sebe pa i to doprinosi njihovoj privlačnosti. Ne čudi stoga da su mnoge najpoznatije lepotice rođene upravo u ovom znaku - Kim Kardašijan, Monika Beluči, Ketrin Zita Džons, Gven Stefani, Kejt Vinslet i Bela Hadid.

monika beluči je vaga u horoskopu
Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia 

Muškarci imaju privlačno lice, negovani su i održavaju formu vežbanjem, ali oni paze i na svoj modni stil i ukusno se odeveni.

Žene ih vole zbog šarmantne prirode zbog koje se uz njih uvek osećaju posebno. Neki od šarmera rođenih u ovom znaku koje žene smatraju neodoljivima su Zek Efron, Vil Smit, Met Dejmon, Vigo Mortensen, Hju Džekmen...

hju džekmen je vaga u horoskopu
Profimedia 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.