Ako u vašoj okolini postoji osoba, ili možda čak više njih, za koju smatrate da je veoma arogantna, velika je verovatnoća da je rođena u jednom od ova četiri horoskopska znaka...

Lav

Najviše na svetu vole sebe i žele da se sve vrti oko njih. Misle da su superiorni u odnosu na druge i da im nitko nije "ni do kolena". Smatraju da ljudi žele biti poput njih, kopirati ih, ali svejedno imaju jako puno prijatelja jer su veoma harizmatični.

4 najarogantnija znaka
Shutterstock 

Strelac

Znaju biti vrlo narcisoidni i romantizuju svoje mane. Misle da njihovu duhovitu ličnost svi vole i da se svi zaljubljuju u njih. Njihova je šarmantna ličnost to što ih spašava od velikih problema u odnosima.

Bik

Bikovi su zaokupljeni sobom i vrlo su ambiciozni. Ponekad mogu učiniti da se drugi pored njih osećaju manje vrednima. Nikad ne prave kompromise jer misle da su uvek u pravu.

Ovan

Osobe rođene pod ovim horoskopskim znakom imaju tendenciju da razmišljaju samo o sebi. Mogu biti vrlo neosetljivi i egocentrični. Međutim, ako zamolite Ovna za pomoć, on će začas doći.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.