Da li nam dolazi bar malo jednostavniji period? Dosta je komplikovanih trenutaka, počev od retrogradnosti do pomračenja, ali s obzirom na to da će se zahtevati istina i samo istina, ostaje nam da sami procenimo.

Znak Strelca cilja svoje strele na dublju istinu svake situacije.

Ovaj pun Mesec se javlja u odnosu sa Neptunom, a Neptun je planeta razočarenja, koja može doneti jasnoću oko istine, možda one koja je povezana sa dubokim osećajem razočarenja kroz otkrivanje nečega što je bilo nevidljivo pre punog Meseca.

Imajte na umu kada doživljavamo dublje nivoe lične istine, moramo biti otvoreni da prihvatimo višu istinu, onakva kakva jeste, umesto da se držimo željene verzije stvarnosti, one koja je zasnovana na nesvesnim projekcijama i iluzijama.

Strelcem vlada planeta Jupiter, a kako planeta sreće prolazi kroz znak vatrenog Ovna, vreme je za akciju!

Nemojte sedeti, planirajte sada svoje ciljeve kako biste pohrlili ka njima od 14.juna.

Nista ne možete uraditi ako dozvolite da vam vreme samo prolazi, uzmite papir i olovku, ispišite svoje ciljeve, jer se kaže da se kraj punog Meseca može smatrati periodom slavlja.

Razmisljaćemo o prilikama koje će nam pomoći da napredujemo i osećamo se ispunjenijim, većom životnom energijom.

Strelac je znak optimizma, višeg znanja, ciljeva,putovanja… sada smo slobodni da istražujemo svoj um i vidimo kako možemo postići više nego što smo postigli do sada.

Zamislite kakvi bismo mogli da budemo ako se konačno prepustimo i krenemo ka horizontu naših snova? Ova sposobnost razmišljanja je ono što energija Strelca voli.

Generalno ovaj pun Mesec u Strelcu se odnosi na razmišljanje o tome šta smo zasadili pre šest meseci i kako se to ostvaruje.

Ovaj tranzit će nam pomoći da usmerimo pažnju na dugoročne ciljeve i više principe, umesto da se izgubimo u poplavi malih detalja.

Svaki pun Mesec je težak u psihičkom smislu, tako da može biti perioda loših raspoloženja, nervoze, stresa, nostalgije. Ali zbog entuzijazma Strelca, lako ćemo uspeti da prebrodimo takva stanja. Ovaj tranzit će najteže pasti samim Strelčevima, Blizancima kao i Ribama.

10 razloga zašto su Ovnovi najbolji
Shutterstock 

Strelčevi – tranzit može da utiče negativno na vaša raspoloženja, tražeći od vas brojne promene, koje nećete biti spremni da učinite.

Blizanci – partnerski odnosi, period pred vama može doneti raskide, otkrivanje paralelnih veza, prevara, afera… Jer vreme je da istina izađe na videlo!

Ribe – problemi na poslu, komunikaciji, mogući otkazi.

Sve u svemu, energija je entuzijastična, stoga krenite da planirate dugoročne planove i iskoristite energiju ovog punog Meseca.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

izvor: luftika.rs