ASTROLOZI UPOZORAVAJU NA POVOLJNE I NEPOVOLJNE DANE U APRILU: Na OVAJ DATUM nikako ne donosite važne odluke

Otkrijte u nastavku koji datumi u aprilu su povoljni, a koji nepovoljni

Znaci kojima će maj biti veoma loš mesec
Shutterstock 

Vladavina Ovna je uveliko počela, a ovaj period prema rečima astrologa donosi nam brojne promene. Pored toga, astrolozi savetuju da budemo spremni za nove početke jer je proleće period buđenja, započinjanja noviteta i donošenje promena.

Ipak, ako vas zanima kada treba da donesete važnu odluku, a kada da ostanete kod kuće tokom narednog meseca, astrologija ima odgovor. U aprilu 2022. očekuje nas pomračenje Sunca, a u nastavku saznajte koji dani imaju odlične, a koji loše aspekte!

Pomračenje Sunca nastupa 30. aprila i podsetiće nas da „nije zlato sve što sija“. Na taj dan ne bi trebalo da se krećete mnogo, potrebno je da što pažljivije slušate svoje telo i da ne žudite za prekomernom fizičkom aktivnošću.

Povoljni dani u aprilu 2022: 6, 7, 14, 18, 20, 22.

Nepovoljni dani u aprilu 2022: 16, 19, 26.

Pomračenje Sunca nastupa 30. aprila
Shutterstock 

Ipak, dobra vest je da u aprilu mesecu ne možete očekivati retrogradni Merkur, čuvenog krivca za negativne događaje.

Najbolje je da ove dane posvetite sebi, opuštanju i prilici da provedete vreme sa svojom porodicom. Pokušajte da se odvojite od vesti, problema na poslu i svega što vam remeti mir. Prema astrologiji, u aprilu 2022. godine, ne bi trebalo da donosite nikakve važne odluke 16. aprila – na dan punog Meseca.

Tokom punog Meseca i nekoliko dana kasnije, velika je verovatnoća da se donese pogrešna odluka, pa je bolje takve trenutke odložiti za neki drugi dan.

u aprilu mesecu ne možete očekivati retrogradni Merkur,
Shutterstock 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši