Počela je sezona Ovna koja će trajati sve do 19. aprila. Sve će biti u znaku proleća, uživanja u lepšem vremenu i traganju za stvarima koje vam prijaju i ispunjuju vas. Ovaj period uticaće na sve horoskopske znakove, ali naročito na Ovnove i Vage.

Šta možete da očekujemo od ove astrološke sezone saznajte u nastavku...

Vaga

Vaga će tokom sezone Ovna posebno imati sreće na ljubavnom planu. Svoje ljubavne odnose učvrstiće jače nego ikad, a slobosni pripadnici ovog znaka mogu da se nadaju novom pozmamstvu.

Osim ljubavne sreće, očekuju ih i odlične poslovne prilike koje nikako ne bi smeli da propuste.

Škorpija

I Škorpiji sezona Ovna pre nama donosi brojne avanture na polju ljubavi, koji će ovaj period učiniti zanimljivijim i vatrenijim od svih do sada. Slobodne Škorpije lako mogu zuploviti u novu ozbiljnu emotivnu vezu, dok će oni koji su već zauzeti doseći novi ni intimnosti sa svojim partnerom. Osim ljubavne sreće, zvezde im obećavaju i profesionalni napredak.

vladavina ovna utiče na 4 znaka
Shutterstock 

Blizanci

Ova sezona Ovna biće jedan od najboljih perioda za Blizance. Već u prvim mesecima 2022. godine Blizancima su počeli da se ostvaruju snovi koje su dugo sanjali.

Na poslovnom planu sve će sesti na svoje mesto. zauzeti Blizanci mogu da očekuju veridbu, a slobodni pripadnici ovog znaka susret sa savršenom osobom.

Ovan

Rođene u znaku Ovna tokom sezone Ovna 2022. godine čekaju mnoge promene i hrabri novi počeci. Napokon će pronaći posao iz snova koji će ih u potpunosti ispuniti, a sreća bi mogla da im se osmehne i na ljubavnom planu. Upoznaće osobu koja će deliti njihova interesovanja i snove i koja će im ostatak godine.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.