Mark Vilijams čuveni britanski astrolog otkriva da će tri znaka Zodijaka ovog proleća osetiti pravo finansijsko blagostanje.

Određenim horoskopskim znacima novac stiže kao nagrada za sav uložen trud na poslu, dok će neki novac zaraditi pokretanjem sopstvenog biznisa.

Koja tri znaka Zodijaka očekuje sjajan mesec kada je reč o finansijama, pogledajte u nastavku...

Strelac

Strelčevima se otvara mogućnost da dobiju povećanje plate. Neki će dobiti priliku i za honorarni posao, čime će poboljšati svoje finansije. Pojedinim predstavnicima ovog znaka Zodijaka, kojim vlada Jupiter, planeta sreće i blagostanja, otvara se mogućnost za poslove sa inostrantsvom, koji mogu da im omoguće ozbiljan priliv novca.

Tri znaka imaće novca u aprilu
Shutterstock 

Jarac

Jarčevima je ovo jedan od najboljih preioda u ovoj godini. Imaju sve šanse da napreduju u karijeri, a to će im doneti i poboljšanje funansija. Ako su aplicirali za vodeće pozicije u timu, ostvariće svoje ambicije, a to će im doneti i dodatni novac kroz platu.

Ovog proleća, naročito u aprilu i maju, trud dece Saturna, koji su uporni i vredni radnici, biće posebno vrednovan i nagrađen. Jarčeve očekuje lep period i mnogo životnih radosti.

Vodolija

I pored toga što ne spadaju u horoskopke znakove koji su materijalisti i koji umeju da štede, Vodolije ovog proleća čeka pravo materijalno blagostanje.

Pred njima se otvaraju prilike da završe neke davno započete projekte koji će im doneti i materijalnu satisfakciju, a ukoliko razmišljaju da pokrenu svoj privatni posao, pravi je trenutak za tako nešto, jer će im sve što započnu u aprilu i maju doneti veliku finansijsku dobit. Ovaj znak Zodijaka može slobodno da se upusti i u razne poslovne rizike, jer je sreća na njihovoj strani.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.