18. marta očekuje nas pun Mesec u Devici. Pod energijom punog Meseca u Devici, dopustite sebi da se odvojite od sabotirajućih uverenja i vratite svoju vašu vrednost. Dopustite da ovo potakne duhovno putovanje, ono na kojem putujete u dimenzije van ovog vremena i mesta i stječete razumevanje da vaša duša ima plan i već zna put.

Budite blagi prema sebi, povratite ravnotežu i ne zahtevajte savršenstvo ni od sebe ni od drugih. Verujte svojoj intuiciji, ona će vam biti vodič, piše atma.hr. Vreme punog Meseca uvek je vreme za otpuštanje. Predstavlja tačku oslobađanja pa je ovo savršena prilika da očistimo sve ono što nas opterećuje.

Nakon što identifikujemo nešto što više ne želimo da nosimo sa sobom, možemo verovati da će nam energije punog Meseca pomoći u usmeravanju na put do otpuštanja. Sve što treba da učinimo jeste da postavimo nameru i zatim čekamo nadahnutu akciju.

Sada je povoljno vreme da se suočite i oslobodite samokritičnosti i perfekcionizma. Shvatite kako ga koristite i kako vas sputava i sprečava da radite stvari koje želite.

Takođe energiju punog Meseca možete iskoristiti da razmislite o tome kako priznajete ili ne priznajete svoju vlastitu vrednost. Zaslužujete bolje pa kako to sebi možete pokazati? Kako možete živeti svoj život s gledišta da ste važni i da vaše autentično ja zaslužujete biti viđeno?

Radeći kroz ove tačke, verovatno ćete videti veliki napredak dok vas vodi ovaj puni Mesec.

vreme punog Meseca je uvek moćno vreme za čišćenje i oslobađanje
Shutterstock 

Pun Mesec u Devici takođe je poslednji pre ravnodnevnice. Prolećni ekvinocij ključna je tačka u astrologiji, jer se smatra početkom astrološke godine.

Pre nego što započnemo novu astrološku godinu, možemo iskoristiti energiju čišćenja ovog punog Meseca da razmislimo o našem putovanju u poslednjih 12 meseci i da uklonimo stvari koje više ne želimo poneti sa sobom u novu godinu.

Kao što je spomenuto, vreme punog Meseca je uvek moćno vreme za čišćenje i oslobađanje, stoga, uz otpuštanje perfekcionizma, razmislite o tome od kojih drugih područja svog života ili čak emocija se želite očistiti.

Postavite namere za njih, a zatim dopustite magiji punog Meseca da vam pokaže put. Radeći u skladu s ciklusima Svemira, možete pronaći veću lakoću u svemu što radite.

Zapravo, stvaranje vaše veze sa Svemirom i korišćenje sopstvene intuicije za povezivanje s punim Mesecom u Devici takođe je visoko podržano zahvaljujući planetu Neptunu. Neptun je planeta duhovnog rasta i može pomoći u ubrzavanju razvoja naše intuicije. Pod ovom energijom, naša intuicija će verovatno biti pojačana kako bismo bili sigurni da slušamo intuitivne osećaje ili svoj unutaršnji glas.

Na površini, Neptun ponekad može zamagliti stvari, što otežava sagledavanje puta prema napred. Ovo je pokušaj da nas navede da prestanemo da tražimo potvrdu od našeg spoljnog sveta i umesto toga da se okrenemo unutra.

Energija Device ponekad takođe može potstaći stvari u vezi s našim zdravljem
Freepik/freepic.diller 

Rad s Neptunom takođe može pomoći da promenimo način na koji vidimo stvari, omogućujući nam da shvatimo da smo svi na duhovnom putu, da je sve privremeno, da zasta nema razdvajanja, a većina životnih lekcija je tu da podupire rast naše duše.

Gledanje na stvari iz duhovne perspektive i razumevanje više svrhe ne pošteđuje nas rada na našim ljudskim emocijama, ali može stvoriti određenu lakoću i omogućiti nam da se osećamo podržano, čak i ako prolazimo kroz nešto izazovno.

Energija Device ponekad takođe može podstaći stvari u vezi s našim zdravljem, stoga svakako pazite na sebe pod ovom energijom i pokušajte ne preterivati ​​ili preuzimati na sebe previše.

Pod ovom energijom punog Meseca u Devici, dopustite sebi da se odvojite od sabotirajućih uverenja i vratite svoju vrednost. Dopustite da ovo podstakne duhovno putovanje, ono na kojem putujete u dimenzije van ovog vremena i mesta i stičete razumevanje da vaša duša ima plan i već zna put.

Budite blagi prema sebi, povratite ravnotežu i ne zahtevajte savršenstvo ni od sebe ni od drugih.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.