19. decembra je pun Mesec u Ribama, a u nastavku otkrijte šta to predstavlja za svaki znak Zodijaka...

Ovan

Velika promena u ponašanju. Do sada ste bružljivo pravili planove, niste želeli da rizikujete, bili ste vođeni strahom malo više, ali sada se to menja. Vrlo je moguće da ćete bes iskaliti na nekoj bliskoj osobi, a onda će vam se raspoloženje promeniti i bićete odvažniji da neke stvari promenite i smelije isplanirate.

Bik

Pun Mesec u Blizancima navešće vas da razmišljate o nepoznatom, o gradovima koje niste posetili, knjigama koje niste pročitali, filmovima koje niste pogledali... Vaša velika želja je da vam sledeća godina bude puna avantura i spremni te da istražite šta bi to tačno moglo da bude.

Blizanci

Spremate se da punom parom prionete na nove projekte i ideje koje ste spremali tokom ove godine. Ambicije su vam još izraženije, želite više, mnogo više., a vi ste uvek uvek spremni da iskoristite svaku priliku koja vam se da.

Rak

Zatvarate poglavlje u kojem ste više razmišljali o prošlosti nego o budućnosti. Pun Mesec u Blizancima okreće vas ka budućnosti, prešli ste preko svega što vas je mučilo u prethodnom periodu. Počnite polako. Istražite koja ideju vam se dopada i oslonite se na pomoć prijatelja.

Lav

Imaćete želju da radite više na sebi, više ćete se fokusirati na sebe, želećete da oprostite sebi na svim svojim manama i da počnete malo više da cenite svoje vrline. Bili ste prestrogi prema sebi. Okrenućete se svojim istinskim željama, prestaćete da udovoljavate drugima i poletno ćete ući u 2022.

Šta donosi pun Mesec u Blizancima 19. decembra
Shutterstock 

Devica

Razmišljate da kao cilj u narednoj godini sebi postavite nešto vezano za obrazovanje, što je sjajno za vas. To može da bude neki novi jezik, kurs, a za šta god da se odlučite, to će vam pomoći da saznate više o sebi i svojim interesovanjima, a možda se sve to na kraju razvije i u nešto od čega ćete da živite.

Vaga

Želite više da se posvetite prijateljima i partneru. Vaše veze, kako sa prijateljima, tako i sa partnerom, veoma su vam važne, ali zapustili ste ih u prethdnom periodu. Zato vam je sada cilj da poradite na njima i učinite ih jačim nego ranije.

Škorpija

Vama će pun Mesec osvestiti činjenicu da sopstveni stavovi i ponašanje mogu da vas spreče da ostvarite ono što želite. Konačno ćete se probuditi, neke stvari ćete posmatrati drugačije, drugačije ćete se i ponašati i to će vam doneti promene nabolje.

Strelac

Putovanja su vam uvek na vrhu liste prioriteta, a sada ste spremniji nego ikad da istražite destinacije i isplanirate gde biste sve mogli da idete naredne godine. Dosadilo vam je da "igrate na sigurno", do izražaja sada dolaze vaša hrabrost i vera u sebe.

Jarac

Vi više volite da radite sami i da budete sami, ali sada se sve menja. Želite da budete u društvu, komunikativni ste, želite da sarađujete i povezujete se sa ljudima. Razmišljate o tome kako možete da upoznate ljude koji dele slična interesovanja sa vama i kako da sa njima ostvarite neku saradnju.

Vodolija

Vi više ne možete da živite po šablonu, dosadilo vam je da se sve vrti u krug, pa sada pokušavate da smislite plan kojim ćete ostvariti to što želite. Budite hrabri, što više budete ciljali, ishod će biti bolji. Postavite sebi izazov da stvorite za sebe život kakav želite.

Ribe

Tokom punog Meseca u Blizancima razmislite o tome na čemu radite, šta vas trenutno motiviše i kako da to unapredite i ubrzate kako biste ostvarili cilj u 2022. Moguće je da će neko putovanje ili neko iz inostranstva odigrati ključnu ulogu u ostvarenju vaših ciljeva.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.