Pomračenje Sunca stiže 4. decembra 2021. godine, astrolozi tvrde da će uticati na sve znakove Zodijaka, a kako će se odraziti na vaš, saznajte u nastavku...

Ovan

Sa mladim Mesecom i pomračenjem Sunca koji padaju u vašu devetu kuću avanture, poželećete da napravite iskorak da biste se oslobodili bilo kakvih ograničenja za koja osećate da su vas sputavala u poslu i u životu.

Bik

Mlad Mesec i pomračenje Sunca padaju u vašu osmu kuću emocionalnih veza. Bićete podstaknuti da se zauzmete za ono što vam je važno. Posvećujete se ljubavi i dobijate podršku zvezda u vašim najintimnijim odnosima.

Blizanci

Sa mladim Mesecom i pomračenjem Sunca koji padaju u vašu sedmu kuću partnerstva, vreme je da pomirite svoje lične težnje i okolnosti. Moguće je da vas očekuje velika promena u odnosu sa bliskim prijateljem, poslovnim partnerom – ili jednostavno izmena vaše vizije koju imate o odnosima.

Rak

Sunce i Mesec su u vašoj šestoj kući zdravlja, pa je idealno vreme da napravite smele promene u svakodnevnom životu i rutini. Ovo bi vam moglo doneti više ravnoteže i negovati vaše blagostanje.

Lav

Mlad Mesec i pomračenje Sunca padaju u vašu petu kuću romantike i samoizražavanja, izazivajući vas da iskoristite svoju kreativnost. Novi projakti vam donose radost i zadovoljstvo.

Pomračenje Sunca donosi promene za znake Zodijaka.
Freepik/nakaridore 

Devica

Devica je u vašoj četvrtoj kući porodice, mlad Mesec i pomračenje Sunca vas podstiču na vaše temelje i stare emocionalne rane. Moraćete da se suočite sa prošlosti i izlečite je kako biste lakše prihvatili budućnost.

Vaga

Pošto ovaj mlad Mesec i pomračenje Sunca padaju u vašu treću kuću komunikacije, mogući su izazovi na polju porodičnih odnosa. Možda ćete takođe doživeti dramatičan porast apetita, pa kontrolišite unos hrane.

Škorpija

Sa mladim Mesecom i pomračenjem Sunca koji padaju u vašu drugu kuću prihoda, taj osećaj da ne dobijate zasluženo priznanje i nagrade na poslu mogao bi da dostigne nivo. Razmišljate kako da se napravite promenu, ali vas strah sputava.

Strelac

Sa mladim Mesecom i pomračenjem Sunca koji se dešavaju u vašem znaku, ovo može biti intenzivna, ali osnažujuća prilika da suzite fokus na cilj. Ako budete verni sebi i posvetite se isključivo istini, moguće je da ćete ostvariti željeni uspeh.

Jarac

Mlad Mesec i pomračenje Sunca padaju u vašu dvanaestu kuću duhovnosti, podstičući vas da se prilagodite svojim snovima i intuiciji više nego inače, jer bi oni mogli biti moćno oruđe za kreiranje budućnosti.

Vodolija

Sunce i Mesec ulaze u vašu jedanaestu kuću umrežavanja. Upoznaćete neke nove ljude, radićete sa novim kolegama. Mogao bi i da se promeni osećaj povezanosti. U odnosima možete ostvariti napredak u vašim dugoročnim željama.

Ribe

Ovaj mlad Mesec i pomračenje Sunca su u vašoj desetoj kući karijere, bićete spremni da ostvarite svoje profesionalne težnje na hrabar i novi način. Prihvatite svetlu energiju i zablistaćete.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.