Konačno ispratismo i poslednji retrogradni Merkur u ovoj godini.

Ali, ako mislite da je opasnost prošla - varate se.

Još uvek ostajemo u njegovoj senci, a to znači samo jedno - čeka nas još muke, baksuzluka, preispitivanja i problema. Doduše, ne u tolikoj meri kao kad je Merkur bio u zenitu, ali ni njegova sena nije nimalo naivna. 

Jedine dobre vesti su te da se i ovo mučenje brzo završava, te se retrogradna agonija neće nastavljati nakon 3. novembra, ali do tada 3 znaka će biti posebno pod uticajem.

senka retrogradnog merkura trajace do 3 novembra
Shutterstock 

Strelac

Veseli, optimistični Strelac ima različite mehanizme za rešavanje stresnih životnih problema. Ako je Strelac u lošoj situaciji, zna kako da se nosi sa tim, često intimno bez mešanja drugih u probleme. Senka retrogradnog Merkura utiče na privatni život Strelčeva - sve što probaju, neće uroditi plodom.

Ovan

Ovan može da preživi i izdrži skoro sve. Iako su jaki fizički, njihova mentalna snaga je još veća. Ipak, senka ovog retrogradnog Merkura uzdrmaće ih iz korena, a posebno će ih pogoditi jedna greška koju mogu da naprave krajem meseca.

Lav

Lavovi koji su sinonim za pobedu i slavu, do 3. novembra moraju da budu posebno oprezni. Jedan nesporazum može skupo da ih košta.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.