Planeta Merkur se 12. avgusta 2021. godine seli u sazvežđe Device i ostaće tamo do 30. avgusta. U ovom periodu će mnogi znakovi Zodijaka otkriti važne istine, prenosi Mondo.

Ovaj astro period će doneti velike promene u naše živote. Dobro će nas prodrmati, a mnogima će poremetiti planove. Povoljna vest je da će uticaj Merkura biti kratkog daha, pa nas od 30. avgusta očekuje poboljšanje.

Ove 2 nedelje će najstresnije biti za Ovnove, Bikove, Vage i Blizance.

A evo malo detaljnije prognoze za naredne dane:

Ovan

Ovnovi će se i dalje mučiti na polju ljubavi, romansa im jednostavno ne ide od ruke. Veliki problem prdstavlja jer ne žele da se oslobode tvrdoglavosti, zbog čega će im se problemi samo umnožavati.

Bik

Bikovima raste tenzija jer osećaju da nisu u stanju da se izbore sa brojnim problemima Potrebno im je da realnije sagledaju situaciju u kojoj se nalaze. To će im doneti olakšanje.

merkur u devici od avgusta
Shutterstock 

Blizanci

Predstavnici ovog horoskopskog znaka su vrlo blizu da reše neku tajnu koja im već duže vreme zadaje glavobolje. Nakon toga sledi značajno poboljšanje, sve se okreće na pozitivno u njihovom životu.

Rakovi

Rakovi imaju uspeha u gotovo svim oblastima života. Ovo je za njih povoljan period, bilo bi mudro da iskoriste prilike koje im se pružaju.

Lav

Ovaj period donosi Lavovima uzbuđenje i avanture. Postoje velike šanse i da se presele i unesu radikalne promene u život.

Devica

Za mnoge Device ovo je povoljan period za putovanja. Razlog će najverovatnije biti unapređenje poslovnih veština i obrazovanje.

Vaga

Vage očekuju dugi i iscrpljujući razgovori sa članovima porodice i rodbinom. Saznaće tajne koje su dugo skrivane od njih, a koje će ih razočarati. Odličan period za sklapanje brakova.

merkur u devici od avgusta
Shutterstock 

Škorpija

Škorpija ne pristaje na kompromise. U ovom periodu je izražena kreativnost. Istovremeno će se zaineresovati za više stvari, što će im biti konfuzno.

Strelac

Strelac povlači radikalne poteze. Nezavisnost za kojom je čeznuo duže vreme samo će ga učvrstiti u nameri da ostvari željeni cilj. Očekuje ga značajno povećanje prihoda i finansijska stabilnost.

Jarac

Izuzetno povoljan period za Jarčeve, posebno na polju karijere. Velika je mogućnost da će napredovati na poslu i ta promena će se destiti veoma brzo.

Vodolija

Vodolija je naglašeno romantična. Velika sreća i poboljšanje na polju ljubavi, što neće ostati neprimećeno od strane drugih.

Ribe

U ovom periodu veoma je važno za Ribe da dokumenta i papire od važnosti pregledaju i dovedu u red. U suprotnom, mogući su problemi sa zakonom.