Sigurno ste upoznali u životu barem jednu osobu koju baš briga za sve ljude oko nje, a opet deluje hladno i gordo. Ako je verovati horoskopu, šest horoskopskih znakova ističe se kad je bezosećajnost u pitanju, a evo i koji su to prema portalu "YourTango".

Rak

Zašto su Rakovi tako hladni? Ako su povređeni ili ih je neko na neki način izdao, mogu postati vrlo bezosećajni. Ponašaće se kao da je osoba koja ih je razočarala za njih mrtva.

Jarac

Jarčevi nisu naročito uspešni na polju emocija, a ljude koje ih pokazuju smatraju slabićima. Više vole da se o njima misli kao o praktičnim i ambicioznim osobama. Vole da iskorišćavaju druge ljude za lične potrebe i ne osećaju krivicu.

horoskop
Shutterstock 

Vodolija

Vodolije ne vole da se bave tuđim problemima i zato žele da izbegnu bilo koju vrstu intimizacije. Njima se obraćajte ako vam treba rame za plakanje. Ako ste pogrešili, to je na vama jer u srcu Vodolije nema mesta za empatiju.

Devica

Postoje trenuci kada Device zaista veruju da su najpametnije i da svi ostali nisu ni upola briljantni kao oni. Budući da su toliko usresređene na ono što im se događa u glavi, ponekad mogu zanemariti ono što im se događa u srcu. Druge ljude će nervirati pametovanjem i perfekcionizmom kojem teže.

Blizanci

Blizanci mogu biti nepredvidivi - u jednom trenutku se čine dragi i prijateljski raspoloženi, u drugom su hladni i bezosećajni. Ako ih povredite, nema vam spasa jer za vas će zatvoriti vrata zauvek kad god pokušate sa njima da razgovarate.