DA LI JE OVAKO NEŠTO IKADA IKOME BILO LEPO? Znamo da su se nosile iscepane farmerice, ali ovo je PROMAŠAJ VEKA

Nadamo se ovakav model farmerica neće ponovo biti trend!

Profimedia

Bruk Bark, američki model, plesačica, glumica i televizijska ličnost ima 49 godina, izgleda savršeno, a na izgledu bi joj pozavidele i mlađe žene. Mnogi ne mogu da veruju da će Bruk uskoro napuniti 50 godina jer je još uvek ztegnuta, ima prekrasnu kožu i aktivnija od brojnih svojih vršnjakinja.

Tajna njenog izgleda? Aerobik i joga! Ova žena iza sebe ima i dva braka i četvoro dece, a od drugg suprugom Dejvida razvela se 2018. godine. Par se rastao prijateljski, a ubrzo nakon toga, oboje su našli sreću na drugim adresama.

SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sada su paparaci ovu lepoticu uslikali na putu prema poslovnom sastanku u Bevrli Hilsu, a mnoge je začudio njen modni odabir. Iako je neko vreme trend iscepanih farmerica bio i te kako aktivan, sad je već u zaboravu, ali svejedno ovakve rupe nikada nisu bile moderne.

SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Uskladila ih je s belim patikama i sivom košuljom koja je od donjeg dela kombinacije u potpunosti odudarala. Osim što retko kome stoje, ovakav model farmerica vizuelno sužava i širi figuru. Moramo priznati da je definitivno imala i boljih dana.

Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas