JEDINI NAKIT KOJI VAM TREBA OVOG DANA ZALJUBLJENIH: Preplavio je mreže, slavne dame ga obožavaju, i neviđeno je HOT

Body chain aksesoari popularni su već neko vreme, ali konkretno model koji ide preko grudi preplavio je mreže, a trendseterke širom sveta pokazuju kako ga stilizovati.

B4859 / Avalon / Profimedia

Teško da je ijedan trend izazvao toliko oduševljenje žena kao što su body chain aksesoari u kombinaciji sa elegantnim sakoima.

Iako je jedna od pionirki bila Rijana još davne 2013. godine, poslednja u nizu koja se odlučila za ovako nešto bila je Megan Foks koja je duboki dekolte ukrasila upravo ovakvim komadom nakita. Nakon toga, body chain ogrlice eksplodirale su na TikToku, a trendeseterke se utrkuju kada je u pitanju stilizovanje.

Humberto Carreno / INSTAR Images / Profimedia 

Nevezano da li ćete ovako nešto poneti uz jednostavnu belu košulju, korset top ili poput Megan, uz najobičniji sako, budite sigurni da nema šanse da ostanete neprimećene.

pritnscreen/instagram 

Ovaj trend posebno je "eskplodirao" sada pred Dan zaljubljenih, a istini za volju, daje taman toliku dozu sekesepila da svaki autifit podigne na viši nivo.

Iako originalni komadi body chaina mogu da koštaju i čitavo bogatstvo, mnogobrojne dame dosetile su se da jednostavno spoje omiljene tanke ogrlice i tako formiraju jednostavan, ali više nego upečatljiv nakit za dekolte.

pritnscreen/instagram 

Najbolje od svega je to što ovakav tip ukrasa nije samo za one koji imaju bujno poprsje. Naprotiv. Body chain aksesoari podjednako dobro izgledaju čak i na devojkama koje imaju manje grudi, a sjajno se kombinuju i uz ležernije autfite.

Možda je ovo baš znak da modni izbor za ovaj Dan zaljubljenih "začinite" jednim ovakvim upečatljivim komadom nakita, a u galeriji ispod pogledajte koji sve tipovi postoje, ali i primere kako ga stilizovati:

pritnscreen/instagram, pritnscreen/tiktok Boob chain aksesoari preplavili su mreže, a devojke ih obožavaju sa razlogom.