BEZOBRAZNI KUPAĆI IZ EUFORIJE ZA KOJIM SU DEVOJKE POLUDELE: Za njega postoji LISTA ČEKANJA, a nose ga samo najhrabrije

Rozi jednodelni kupaći kostim iz popularne serije "Euforija" napravio je veliku pomamu među devojkama

Youtube

Nagrađivana tinejdžerska drama "Euforija" do sada je uspela da pokrene brojne trendove - kako na beauty, tako i na modnoj sceni.

U drugoj sezoni serije, čije epizode iz nedelje u nedelju postaju glavna tema na društvenim mrežama, jedan odevni komad uspeo je da postane viralan.

Naime, u poslednjoj emitovanoj epizodi Kejsi nosi pink kupaći kostim na rođendanskoj zabavi Medi, a upravo on uspeo je da izazove ogroman interes. 

Reč je o kupaćem kostimu koji nosi ime Gemma a koji potpisuje brend Frankies Bikinis. Sasvim očekivano, nakon emitiovanja poslednje  epizode, rasprodat je brzinom svetlosti i danas za njega postoji lista čekanja od 500 osoba.Verujemo da se ta lista uveliko i proširila.

Ovaj "jednodelni kupaći kostim" brend opisuje kao "prekrasan komad s visokim krojevima, jednostavnim trouglastim dekolteom, podesivim trakama za vrat i seksi detaljima", ističući da je izrađen od 80% najlona i 20% spandexa.

Youtube 

Zalihe ovog kupaćeg kostima uskoro bi trebale biti obnovljene, trenutno se za njega primaju prednarudžbe, a kako izgleda model za kojim su devojke odlepile, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Youtube Kupaći za koji postoji lista čekanja