Ko radi, taj i greši pa se tako i vrhunskim modnim dizajnerima omakne po koji peh, a korisnici interneta ne propuštaju priliku kako bi se malo podsmevali njihovm radu. Prada je tako u svojoj kolekciji proleće-leto 2021. izbacila komad koji je poprilično privukao pažnju ljubitelja mode. Kako izgleda, ovaj komad odeće sporan je iz više razloga.

Radi se o rolci dugih rukava, koja neodoljivo podseća na sir s karakterističnim rupama. Rolka s rupama žute boje nikako ne deluje kao ozbiljan odevan predmet, a mnogi se šale kako je preskočila sezonu jesen-zima zbog velikih rupa koje sigurno ne mogu nikoga da ugreju.

PRADA JE IZBACILA ROLKU I INTERNET NE PRESTAJE DA JOJ SE RUGA: Izgleda kao komad sira, a košta čak 122.000 dinara
prada.com 

Ova rolka prati liniju tela, logotip modne kuće Prada utisnut je u gornjem delu. Iako dolazi u još dve boje, jasno nam zašto je baš žuta verzija ocenjena bizarnom. Međutim, bizarnost prema mnogima tu ne staje. Komad odeće za koji mnogi smatraju da izgledom ne dolikuje brendu visoke mode košta 905 funti, odnosno malo manje od 122 hiljade dinara. Da. Dobro ste pročitali.

PRADA JE IZBACILA ROLKU I INTERNET NE PRESTAJE DA JOJ SE RUGA: Izgleda kao komad sira, a košta čak 122.000 dinara
prada.com 

Na službenoj stranici navodi se kako je dizajn majice nastao kao rezultat kreativnih ideja Muccie Prade i Rafa Simonsa. Podsetimo, dizajner Raf Simons pridružuje se Mucciji Pradi prošle godine u februarukao kreativni direktor, a kolekcija za proleće i leto 2021. njihova je prva zajednička linija.