Tokom predsedničkog mandata svog supruga, 53-godišnja Slovenka redovno je privlačila pažnju svojim izuzetno elegantnim izdanjima, o kojima se brinuo Herve Pierre, nekadašnji kreativni direktor brenda Caroline Herrere.

„Lepota ove zemlje je u njenoj demokratiji, tako da neki ljudi žele da oblače određene ljude, a drugi ne. Ja sam odlučio da želim“, rekao je jednom za Njujork tajms.

Iako se poslednjih meseci retko pojavljuje u javnosti, Melanija Tramp je i ovog utorka, kao i ranije, lako privukla pažnju svojim modnim izborom.

Melanija Tramp
GIORGIO VIERA / AFP / Profimedia 

U pratnji supruga, bivša prva dama stigla je na biračko mesto na Floridi, obučena u belu haljinu-košulju britanske modne kuće Alexander McQueen.

U poređenju sa sličnim modelima, McQueenova verzija praktične haljine izdvaja se printom velike crne orhideje, ali i pozamašnom cenom od skoro tri hiljade evra.

Crni print na haljini naglasila je aksesoarima poput uskog crnog kaiša, naočara za sunce i parom klasičnih mokasina, ali izabrana haljina svakako nije jedini skupi komad u njenom stajlingu za glasanje.

Melanija Tramp
GIORGIO VIERA / AFP / Profimedia 

U ruci je nosila Šanel crnu torbu, prepoznatljivog prošivenog dizajna, čije verzije na preprodajama dizajnerskih krpica dostižu cifru veću od pet hiljada evra.

Melanijino retko pojavljivanje u javnosti dolazi nakon što je preskočila Donaldovu pobedničku zabavu u njihovoj rezidenciji Mar-a-Lago na Floridi ranije ovog meseca, što je podstaklo glasine o bračnim trzavicama.

Uprkos njenom odsustvu, blizak izvor za američki Pejdž Siks tvrdi da bivša prva dama planira da ove godine "pojača" svoje javne nastupe, u znak podrške svom suprugu u njegovoj kandidaturi za nove predsedničke izbore.

Bonus video

TRKA ZA PRVU DAMU AMERIKE: Žestok OKRŠAJ između ikone stila ili smerne profesorke – može biti samo JEDNA (KURIR TELEVIZIJA) Kurir televizija

Izvor: tportal.hr/ Wanted A.N.