Scenario je sledeći - ustali ste ujutru, žurite na posao, već kasnite, obuvate čarape i hop, baš u trenutku kada vam to nikako ne treba, noktom ste ih pocepali. Ili pak, izašli ste u grad, ali su vam hulahopke spale... ulazite u toalet, probate da ih navučete i dešava se isti problem, instant pucaju bez mogućnosti za popravku. Da li vam ovako nešto zvuči poznato?

Ukoliko da, niste same. Činjenica je da smo se gotovo sve makar jednom našle u ovoj situaciji. I okej kada smo kod kuće pa možemo da promenimo outfit, ili u klubu, pa u krajnjoj liniji možemo i da ih skinemo da se ne vidi kada je toplije vreme, ali priča je potpuno drugačija kada temperatura nije zadovoljavajuća, ili kada vam se ovo dogodi na dan dočeka kada ništa živo ne radi.

Pa šta onda raditi?

Kako obući hulahopke a da ih ne pocepate.
instagram/nisabxa 

Jedna tiktokerka otkrila je sjajan trik koji je gotovo preko noći postao viralan, a koji vam i te kako može pomoći da ne pocepate najlonke dok ih oblačite ili još bitnije, povlačite na gore.

- Dok sam odrastala gledala sam mamu koja je uvek imala najbolje modne trikove, a ovaj koji me naučila koristiću zauvek. Ona je uvek znala kako da se snađe u nezgodnim sutuacijama sa odećom. Naučila me je toliko malih trikova za koje mislim da bi svi trebalo da znaju, a ovaj menja život - objasnila je tiktokerka Hana pokazavši na koji način se njoj više ne događa da joj pucaju hulahopke.

Kako je objasnila, a što možete da vidite na snimku iznad, sve što je potrebno je da pokvasite šake, a potom tako mokrim, otvorenim dlanovima povlačite preko čarapa "vukući" ih na gore.

Najlonke će se na taj način zalepiti za ruke i bez problema ćete ih obući bez rizika da ćete ih pocepati noktima.

Pročitajte još: CRVENE HULAHOPKE SU ZVEZDE ULICA I NOVI TREND ALERT: It devojke ih nose tako dobro, a na ove primere smo "otkinule"

Dva laka trika protiv cepanja hulahopki.
instagram/gertasstyle 

Drugi trik je da ruke namažete vazelinom i da ih tako oblačite - efekat će biti isti, te su male šanse da ćete pocepati čarape.

Zgodno, lako i brzo, a vi obavezno isprobajte ove fore i javite nam da li rade.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Kako napraviti lokne pomoću čarapa  tiktok/@sherrymaldonado

Izvor: Wanted J. S.