Scenario je sledeći - ustali ste ujutru, žurite na posao, već kasnite, obuvate čarape i hop, baš u trenutku kada vam to nikako ne treba, noktom ste ih pocepali. Ili pak, izašli ste u grad, ali su vam hulahopke spale... ulazite u toalet, probate da ih navučete i dešava se isti problem, instant pucaju bez mogućnosti za popravku. Da li vam ovako nešto zvuči poznato? 

Ukoliko da, niste same. Činjenica je da smo se gotovo sve makar jednom našle u ovoj situaciji. I okej kada smo kod kuće pa možemo da promenimo outfit, ili u klubu, pa u krajnjoj liniji možemo i da ih skinemo da se ne vidi kada je toplo vreme, ali priča je potpuno drugačija kada temperatura nije zadovoljavajuća, ili kada vam se ovo dogodi u sred radnog dana. 

Pa šta onda raditi? 

Jedna tiktokerka otkrila je sjajan trik koji je gotovo preko noći postao viralan, a koji vam i te kako može pomoći da ne pocepate najlonke dok ih oblačite ili još bitnije, povlačite na gore. 

- Dok sam odrastala gledala sam mamu koja je uvek imala najbolje modne trikove, a ovaj koji me naučila koristiću zauvek. Ona je uvek znala kako da se snađe u nezgodnim sutuacijama sa odećom. Naučila me je toliko malih trikova za koje mislim da bi svi trebalo da znaju, a ovaj menja život - objasnila je tiktokerka Hana pokazavši na koji način se njoj više ne događa da joj pucaju hulahopke.

Kako je objasnila, a što možete da vidite na snimku iznad, sve što je potrebno je da pokvasite šake, a potom tako mokrim, otvorenim dlanovima povlačite preko čarapa "vukući" ih na gore.

Najlonke će se na taj način zalepiti za ruke i bez problema ćete ih obući bez rizika da ćete ih pocepati noktima. Zgodno, lako i brzo, a vi obavezno isprobajte ovu foru i javite nam da li radi.

Bonus video:

Kako napraviti nazuvice od običnih čarapa Instagram/ fashion.selection