Dženifer Lopez oduševila je smelim izdanjem na proslavi Elle's Women in Hollywood u Nia Studios u Los Anđelesu. Pevačica je bila jedna od dobitnika te večeri, a društvo joj je pravio suprug Ben Aflek. Svake godine ELLE okuplja najbolje i najsjajnije žene u Holivudukako bi odali počast uticaju koji su napravile u industriji i poslu kojim se bave.

Kao jedna od dobitnika, glumica je imala težak zadatak da njen outfit ostane primećen. Čini se da joj je to pošlo za rukom! Džej Lo nosila je crop top sa metalic efektom i crnu maksi suknju. Kosu je zalizala i odabrala decentnu šminku koja u prvi plan ostavlja crop koji je "glavni junak" celokupnog izdanja. Prema reakcijama, reklo bi se da se mnogima dopao ovaj spoj smelog, cool i futuristočkog dizajna.

Dženifer Lopez oduševila izborom suknje i topa
Michael Tran / AFP / Profimedia 

Futurističko-glamurozno izdanje Džej Lo upotpunjeno je visećim srebrnim minđušama u obliku guštera.

Aflek joj se pridružio na crvenom tepihu, izgledajući elegantno u crnom odelu pored nje. Tako modno usklađeni nisu se libili od pokazivanja nežnosti pred fotografima.

Možda će vas zanimati: CIPELE KOJE NIKAD NE IZLAZE IZ MODE SU HIT JESENI: Osvojile su Severinu i Dženifer Lopez, koja ih bolje nosi?

Pre nego što je Džej Lo dobila priznanje za njen rad u Holivudu, ona je dala intervju u kojem je pričala o ulasku u industriju.

„Stvarno sam došla na slepo“, rekla je za Elle. „Znala sam da volim da pevam, igram, nastupam i glumim – to je bio moj veliki san. Kada sam ušla u to, nisam znala ništa od logistike Holivuda ili kako to funkcioniše ili šta bih trebalo da tražim. Sve sam naučila u hodu.”

Dženifer Lopez oduševila izborom suknje i topa
Michael Tran / AFP / Profimedia 

„Jedna od tih stvari je bila da budem preciznija u svojim izborima“, nastavila je. „A ja nisam imala taj luksuz, jer sam latino-amerikanka. Nisam bila pozivana za sve što bi neko ko nije Latina bio pozvan. Pozvana sam zbog vrlo konkretnih stvari. Kako sam postala prepoznatljiva, trebalo je da se povučem. Ponela sam taj način razmišljanja umesto da kažem: 'Treba da radim samo sa reditelja sa kojima zaista želim da radim. Trebalo bi da izaberem ovaj materijal na drugačiji način.’ Mislim da jednostavno nisam bila toliko probirljiva koliko sam mogla. I da sam mogla da počnem iznova, mislim da bih to uradila. Znala bih da je reditelj zaista kormilo projekta kada glumite. Kao i u pevanju, producenti sa kojima radite su veoma važni. Znala sam to sa muzikom, ali nisam to toliko razumeo sa režiserima kada sam bila mlađa", piše Elle.

Takođe je podelila kakvi su joj planovi u daljoj karijeri: „Želim da nastavim da se razvijam. A da li ću u jednom trenutku preuzeti kormilo i režirati svoj film, postoji mogućnost. Pričala sam o tome. Ponuđeno mi je da režiram nekoliko stvari, a ja sam ih odbila, samo zbog vremenskih ograničenja i sličnih stvari. Ne mogu da vam kažem: 'režiraću tri filma, i uradiću ovo, i uradiću ono.' Ali mogu da kažem da ću nastaviti da se razvijam kao umetnik i kao izvođač i producent i na sve načine da kreiram projekte u koje odlučim da budem uključena – i nadam se da to nikada neće prestati.”

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Devojka koja je sedela pored Džej Lo i Bena Afleka TikTok/almostannna


Izvor: Wanted/ A.N.