Sve prave modno osvešćene osobe znaju da je kraj juna redovno rezervisan za velika sezonska sniženja. U nekim popularnim prodavnicama poput H&M-a, popusti su već u punom jeku, ali najveći talas nas tek očekuje ove nedelje. Naime, red je došao na omiljene brendove Inditex grupe - Zaru, Stradivarius, Bershku i Massimo Dutti, a danas su počela sniženja i u Reservedu.

Zara sniženja
Unsplash/ Highlight ID 

Datum početka Zara rasprodaje do danas nije bio službeno poznat, ali se na društvenim mrežama šuškalo da će biti isti kao prošle godine - 22. juna u radnjama i 21. juna na webshopu. Pretpostavke su se pokazale tačnim, jer je ovaj high street div danas na svojoj srpskoj web stranici objavio da sniženja počinju danas u 20 sati putem Zara aplikacije, u 21 sat na sajtu i od sutra u prodavnicama. Takođe, od danas možete na njihovoj stranici pregledati popis i cene artikala koji će biti sniženi večeras.

Massimo Dutti već nekoliko dana odbrojava do rasprodaje na svojoj stranici. Pružaju ekskluzivan pristup sniženim artiklima pretplatnicima na njihovoj newsletter listi i korisnicima aplikacije od 18:30, dok online prodaja počinje u 19 sati. Kao i kod Zare, sutra je prvi dan njihovih popusta u radnjama.

Sniženje u bershka radnji
Unsplash/ Samuel Regan Asante 

Stradivariusove popuste možete uhvatiti sat vremena kasnije u njihovoj mobilnoj aplikaciji, dok online prodaja kreće od 21 sat. U radnjama možete pronaći snižene artikle ovog četvrtka, kao i u Bershki, koja je zakazala online rasprodaju u istom terminu kao i Stradivarius i Zara. Svi navedeni brendovi su objavili popis sniženih komada, pa danas imate priliku da na vreme pripremite svoje korpe!