Iako zvaničan datum početka sezonskih sniženja u Zari još uvek nije poznat, obožavateljke ovog high street brenda znaju da ga uskoro mogu očekivati. Prošle godine, sniženje je počelo u četvrtak, 23. juna u prodavnicama, dok je na webshopu i aplikaciji krenulo veče pre toga.

Na TikToku se šuška da ćemo Zarine popuste ove godine moći očekivati 22. juna, a s obzirom na to da se "it" komadi rasprodaju za samo nekoliko minuta, nije loše unapred staviti svoje omiljene u "korpu". 

Taj zadatak i nije najlakši jer nam popis ovogodišnjih sniženih artikala još uvek nije poznat, ali jedna pratiteljka je uspela da doskočiti i ovom problemu. Tako je virtuelna influens stranica Cocomint sa svojim pratiocima podelila trik jedne od pratiteljki kako otkriti koji Zara komadi će biti na popusta od 22. juna.

Saznajte prvi šta će biti na sniženju u Zari
Instagram 

U Google search upišite pojam "zara uae" te otvorite stranicu Zare za Ujedinjene Arapske Emirate. S obzirom na to da je u toj zemlji rasprodaja već u počela, lako možete saznati koji artikli će biti sniženi i u Srbiji. Naravno, cene bi se mogle razlikovati, ali selekcija proizvoda bi trebala ostati ista.