Ukoliko još uvek niste nabavili kaput za zimu, i u nedoumici ste kakav izabrati, a da bude u trendu i narednih sezona, onda je najbolji izbor da se okrenete modelima sa vanvremenskim dezenom - ribljom kosti, jer je jedno sigurno - oni će biti u modi i sad, i za 5, ili 10 godina. 

kaput sa dezenom riblje kosti je uvek u trendu.
Instagram 

Klasičan kaput herringbone važi za modni klasik u koji se uvek isplati investirati, nezavisno o trendovskim strujanjima na modnoj sceni.

kaput sa dezenom riblje kosti se uklapa u sve stilove oblačenja.
Instagram 

Decenijama prisutan na modnoj sceni, kaput sa dezenom riblje kosti oduvek privlači svojim elegantnim i klasičnim izgledom te je podednako prisutan u muškom i ženskom ormaru.

kaput sa dezenom riblje kosti će ubek biti u modi.
Instagram 

U modelima iznad kolena ili modelima koji sežu do polovine lista, u klasičnom izdanju ili s dodatkom trendi detalja, u kombinaciji crne i bele boje ili u kombinaciji toplih bež i smeđih nijansi – klasični kaput s dezenom riblje kosti predstavlja idealan modni odgovor u hladnim danima.

Da su ove sezone posebno popularni dovoljno govori njihova bogata ponuda u kolekcijama radnji, baš kao i stajlinzi modnih zavisnica s Instagrama.

Novi modeli koje susrećemo zadržali su eleganciju svojih prethodnika, a istovremeno ih krase moderne crte poput predimenzioniranog kroja, te je jasno zašto ovakav tip kaputa definitivno drži tron najpopularnijeg gotovo svake zime.