Dobar kaput je predstavlja statement komad u ormanu tokom zimskih meseci. Naravno, teško je odoleti vrućim trendovima, ali ako želite model koji će biti nosiv sezonama, a da pritom izgleda veoma trendi, ne možete pogrešiti sa kaputom ukrašenim šarom riblje kosti.

Naime, ovaj model je nezaobilazna osnova ženske i muške garderobe. A ovom stilu nije odolela ni it devojka i modna influenserka Hejli Biber. Tako je viđena na ulicama Njujorka u sjajnom kaputu koji je dizajnirao Anthony Vaccarello za modnu kuću Saint Laurent.

Hejli Biber u kaputu sa uzorkom riblje kosti.
ZapatA/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kako bi poboljšala svoj izgled, odlučila se za par zlatnih minđuša, sivu basic majicu, farmerke i čizme, ali je dugačak kaput oversized kroja i prepoznatljivog uzorka bio definitivna zvezda stajlinga.

Kako moderne devojke ove sezone nose kaput sa dezenom riblje kosti?

Prepoznatljiv po dijagonalnim prugama, cik-cak šara unosi grafički šarm i taman neodoljiv šik tradicionalnom zimskom kaputu. Čokoladne nijanse, sa dvorednim kopčanjem ili sa dubljim dekolteom... 

Postoji zaista mnogo izbora, a jedno je sigurno - ovaj kaput se može nositi sa bilo čim. Devojke koje praktikuju klasiku mogu se odlučiti za tradicionalniju crno-belu kombinaciju pruga, dok će pristalice vrućih trendova osvojiti predimenzionirani modeli. Ne zaboravite da bacite pogled i na muška odeljenja, jer u njima se kriju i neki zaista sjajni modeli koji mogu poslužiti kao osnova nepretencioznog dnevnog šika.