Sloboda Mićalović ne eksperimentiše često sa odećom, uglavnom se drži klasičnih kombinacija, ali kad iskoči iz "sigurne modne zone" - uvek zablista punim sjajem. Dama u odelu, Sloboda Mićalović se slikala na sinoćnoj premijeri filma "Čudotvorac tumanski", na koju je došla sa ćerkama Verom i Milom, koje su u zadnje vreme postale redovna podrška majci na ovakvim javnim događajima.

Sloboda Mićalović ponela šik odelo.
Kurir/Marina Lopičić 

Slavna glumica ponela je odelo i time dokazala da ovaj klasični komad nije samo savršen za posao, već i za večernje izlaske, banket ili bilo koji svečani događaj.

Prema poslednjim trendovima, Sloboda je ponela zakopčan sako i pantalone koje u potpunosti prekrivaju cipele.

Žena u odelu odaje utisak moćne, sofisticirane i “drske” žene, žene koja prkosi pravilima. Odelo neizostavno daje na atraktivnosti, dodajući i dašak agresivnosti u čitavu priču.

Sveden, ali besprekoran stil Slobode Mićalović iskopiraće mnoge dame, koje žele da svakodnevno izgledaju besprekorno, ali da njihov modni odabir ipak ne zahteva previše truda.

„Ne volim eksperimente sa modom u privatnom životu, dok mi u pozorištu to prija. Van posla ne prija mi kada na sebi imam nešto ekstravagantno jer nikada nisam iskakala iz svog stila“, rekla je svojevremeno Sloboda.

Kako je davno otkrila, njen stil se nekad promeni i po tri puta dnevno, a voli da nosi džins i patike. Nikad ne bi obukla nešto što je u trendu a u čemu se ne oseća dobro, a posebno voli torbe i cipele, kao i duge haljine, ali se ipak za premijeru odlučila za moćno odelo.

Instagram Sloboda Mićalović jedna je od najpoluranjihih domaćih glumica koja neguje ženstven stil.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!