Nakon iznenadnog venčanja glumca Miloša Timotijevića s Tijanom Simić, otkriveno je i da je njegova izabranica za ovu priliku umesto venčanice izabrala haljinu koja je koštala samo 5.000 dinara.

Prekjuče je sve iznenadila vest da se glumac Miloš Timotijević ponovo oženio, budući da javnost nije znala ni da se razveo od supruge Dunje, sa kojom je bio 13 godina u braku. Kako se priča, Miloš je posle samo mesec ipo dana zabavljanja oženio Tijanu iz Portugala, a njihova prva fotografija sa venčanja se uveliko širi društvenim mrežama.

Mlada je za ovu priliku odabrala elegantnu venčanicu uz telo, dok je Timotijević blistao u jednostavnom odelu.

Timotijevićeva izabranica je izgledala prilično elegantno u satenskoj haljini otvorenih leđa s čvorom napred, a njena drugarica je nakon brojnih upita otkrila da se zapravo radi o haljini high street brenda Zara.

„Stiglo mi je milion poruka gde je Tijana kupila haljinu. U pitanju je haljina iz Zare, 40 evra online. A ona izgleda kao milion dolara jer je prelepa, i najlepše se smeje na svetu“, napisala je njena drugarica u objavi.

Umesto venčanice izabrala haljinu koja je koštala samo 5.000 dinara
Instagram 

Kako je objavila njena prijateljica na Instagramu, Tijana je haljinu platila svega 5.000 dinara, što potvrđuje činjenicu da luksuzan izgled ne znači nužno i skupa cena.

Supruga Miloša Timotijevića za venčanicu je odabrala haljinu po ceni od 5.000 dinara.
ZARA 

Podsetimo, par se venčao daleko od očiju javnosti, a na Instagram profilu glumca osvanula je njegova fotografija sa burmom na ruci, a u opisu iste, on je kratko napisao „zauzet“.