Da je Severinakraljica stila, i jedna od najbolje obučenih žena na domaćim prostorima odavno je poznato. Do sada je nebrojeno puta kombinovala i "najrizičnije" komade i pretvara ih u stilsku bombonu, odnosno, iznela ih kako to samo ona ume, a žene su saglasne - ne zna se koje izdanje je lepše od kojeg, da li ono što nosi svakodnevno ili ono u čemu je možemo videti na stejdžu.

Ipak, čini se da ništa nije tako oduševilo njene pratioce kao ono u čemu je najavila svoj sledeći nastup. Naime, Severina je na svoj profil okačila fotografiju na kojoj je u vanvremenskim palazzo belim pantalonama i romantičnoj bluzi, a look je upotpunila neobičnom Gabriela Hearst tašnom, fedora šeširom u kamel boji i pelerinom u istoj nijansi.

Severina je ponela bele pantalone i bluzu.
Instagram/Severina 

Pelerine su nekada bile "must" kada je u pitanju ženska moda, pogotovo tokom 60-ih, i odraz čiste elegancije, a sada se čini da se polako, ali sigurno vraćaju na modni radar.

"Zvono" kroj ovog šik odevnog komada svakoj kombinaciji daje dašak luksuza, ali ujedno i dozu udobnosti i topline, koje su vam neophodne u jesenjim mesecima.

Severina je oduševila pelerinom koju vraća u modu.
Instagram/Severina 

Podjednako se dobro kombinuju i uz suknje i uz pantalone, a čak i najdosadnija kombinacija izgledaće mnogo bolje ukoliko umesto klasičnih mantila i kaputa ponesete pelerinu.

Severina je upravo svojim poslednjim izdanjem dokazala to pravilo i nema sumnje da ćemo retro komad uskoro moći da vidimo i na još nekim damama, a još neke fantastične Severinine look-ove pogledajte u galeriji u nastavaku teksta: 

Instagram Severina oduševljava svojim modnim odabirima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!