Haljine zaista nosimo u svim godišnjim dobima, a to jasno govori i činjenica da ne oklevamo da ih nosimo čak i kada je napolju hladno. Na kraju krajeva, čemu služe hulahopke i pleteni modeli haljina? Kao što znamo, modni trendovi se stalno menjaju, s vremena na vreme ne menjaju se samo materijali i krojevi haljina, već i najpopularnije boje.

Ono što je izvesno jeste da naredne jeseni i zime definitivno nećemo birati samo tamne pletene haljine u sivoj, tamno plavoj ili crnoj boji.

Trku zapravo vode krem modeli, a kada pogledamo Instagram i ulice, brzo postaje jasno da haljine u navedenoj nijansi trenutno slave svoj vrhunac.

Nije bitno da li je u pitanju mini, midi ili maksi model, ove jeseni će biti dostupne mekane haljine u svim dezenima. Pre svega, naravno, pleteni modeli koji su savršeni za nadolazeće temperature, a ujedno i super stylish.

Kako kombinovati haljine u krem boji?

Haljine svetlijih boja se mogu fantastično stilizovati u hladnim mesecima. Čizme do kolena i udoban vuneni kaput idealan su spoj koji stvara look za sve prilike, a nećete pogrešiti ni ako se odlučite za monohromatski outfit.