Bez obzira na sve ostale komade garderobe, haljinu uvek stavljamo na prvo mesto, jer je tako ženstvena i atraktivna, a postoji model za svaku priliku. U njoj se uvek osećamo veoma prijatno, a kako biste ove jesenje sezone bili veoma moderni, pobrinula se Zara! Donosimo vam pet najmodernijih haljina za ovu jesen.

Košulja-haljina

Sa velikim zadovoljstvom smo je nosili tokom letnje sezone, a sjajan je model jer se bez problema može nositi i tokom jeseni, posebno tokom toplijih dana. Odlična za mnoge prilike, košulja haljina je popularan komad garderobe koji možete kombinovati sa gležnjačama ili klasičnim salonkama, a podjednako dobro ide i uz čizme preko kolena i mantil - odlična kombinacija za svežije jesenje dane.

Zara košulja-haljina za jesen 2022.
ZARA 

Pruge

Obično smo navikli da ovaj dezen viđamo na raznim modelima odela i majici, a ove jeseni je zastupljen i na haljinama. Krem pozadina, preko koje se šire tamne horizontalne linije, stvara veoma lep i moderan dezen, koji je idealan za sve prilike. Upravo takva je ova haljina koja će vas sigurno dovesti u centar pažnje.

Zara haljina na pruge.
ZARA 

Plisirana midi haljina

Kao što već znate, plisirana suknja je retro komad odeće koji je pre nekoliko sezona doživeo pravu renesansu, a posebno je popularan tokom proleća i jeseni. Ipak, podjednako su popularne i plisirane haljine, posebno one kod kojih je samo donji deo plisiran, a koje ove jesenje sezone možete da nosite za sve prilike, naročito kada je reč o modelu čija dužina seže do pola lista.

Plisirana midi haljina za jesen iz Zare.
ZARA 

Omiljeni dezen

Jednostavno – cveće je dezen kojem retko ko može da odoli i s pravom se može reći da je ovo najpopularniji print na svetu, bez obzira na godišnje doba. Cveće volimo da nosimo i tokom jeseni, a ova Zara haljina nas je potpuno očarala – tamna pozadina ukrašena plavim cvetovima veoma je atraktivna.

Zara cvetna haljina za jesen.
ZARA 

Haljina sa rol kragnom

Sveži jesenji dani zahtevaju i toplije komade odeće, a jedan od atraktivnijih koji možete da uvrstite u svoj stajling je svakako pletena ili džemper haljina. Ove jesenje sezone u prvom planu su pletene haljine sa rol kragnom koje su nosive u svim prilikama. Želite da budete u centru pažnje? U tome vam može pomoći ova prelepa krem Zara haljina.

Haljina sa rol kragnom.
ZARA