Nova jesenja modna sezona je pred nama, a iako su neki od sinonima slojevito odevanje, tople boje i razigrani krojevi, moramo priznati da su omiljeni brendovi predstavili prilično upečatljive kolekcije namenjene večernjim prilikama. Zato se najviše ističu metalik komadi koji se mogu kombinovati na mali milion načina, a koji uvek izgledaju jednako dobro, pa vam predlažemo da svakako pogledate šta se nalazi u ponudi i upotpunite kolekciju.

Iako je metalik nijansa koju često povezujemo sa večernjim izlascima ili posebnim prilikama, reč je o izboru koji može da funkcioniše i u dnevnim outfitima. Na primer, Zara ima divne klasične baletanke koje lako možete kombinovati sa omiljenim farmerkama ili haljinama, a odličan izbor za dnevne kombinacije su i torbe koje će momentalno podići svaki stajling.

Takođe, metalik pantalone su smeo komad koji nosimo uz efektne topove ili košulje, ali i uz jednostavne džempere i teksas jakne ako je reč o ležernim kombinacijama. S druge strane, večernje verzije i metalik nijanse su veoma popularne, a za oko su nam zapale cipele sa visokom potpeticom, koje su odličan izbor ako kombinaciji želite da date dašak smelog izgleda ili da date upečatljiv efekat.

Ako volite da eksperimentišete sa modom, pronašli smo zanimljiv top u Bershki koji već možemo videti u sledećoj kombinaciji; crno oversized odelo, jednostavne salonke i minimalistička torba. U pomenutoj kombinaciji gornji deo će u potpunosti doći do izražaja, a vaš outfit će biti veoma šik.

Dakle, da biste vas podstakli da kupite nekoliko metalik komada, pogledajte neke od naših favorita iz trenutne ponude popularnih brendova u nastavku!

MONA Metalik odeća i detalji su u fokusu ove sezone.