Kada bismo morali da izaberemo jedan modni dodatak bez kojeg ne možemo, to bi bez razmišljanja bile torbe. Naime, torbe su detalj koji na pravi način zaokružuje svaki stajling, pa iako smo sigurni da već imate svoje jesenje favorite, pogledali smo aktuelnu ponudu naših omiljenih brendova i pronašli trendy modele koji će vas osvojiti na prvu!

High street ponuda mini torbi je zaista raznovrsna i bogata, a posebno volimo baguette modele. To su modeli koji su veoma šik i naginju uvek poželjnoj francuskoj modnoj estetici.

Pomenute torbe možete kombinovati na milion načina, od dnevnih do večernjih prilika, a što se tiče boja, osim neutralnih tonova, predlažemo da nabavite nekoliko modela u nešto živopisnijoj boji i date jesenjim modnim pričama dašak vedrine i razigranost! Pored boje, posebnu pažnju posvećujemo i detaljima kao što su efektan print ili zanimljiv kaiš.

Ove sezone metalik se pojavljuje kao 'must have' izbor, a Zara ima veoma moderan model koji jednostavno morate imati. Ovu torbu možete kombinovati sa raznim odevnim kombinacijama jer i najjednostavnije pretvara u stilizovan outfit za tren oka. Stoga ako želite da imate modni detalj koji će vas izdvojiti od ostalih, ovo je definitivno model s čijom kupovinom nema greške.

U nastavku pronađite neke favorite za jesenju sezonu!

ZARA, PULL&BEAR Pronađite stylish i trendy torbe u high-street radnjama.